Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. γιορτάζει τα 30 χρόνια εκπροσώπησης της Mercedes-Benz.

Διαβάστηκε από 50862 αναγνώστες - 28/12/2020

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε., ο μεγαλύτερος εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής του δικτύου της Mercedes-Benz Hellas, γιορτάζει τα 30 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελληνική αγορά.

H A. Iσμαήλος Α.Ε. με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της, τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κάλεσε 30 τυχαίους πελάτες και τους πρόσφερε ένα Test Drive μεγάλης διάρκειας με το αστέρι της επιλογής τους.

Η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να αποτελέσει εξουσιοδοτημένο διανομέα της Mercedes-Benz Hellas στην Αττική. Έχοντας αναλάβει από την πρώτη στιγμή την ευθύνη να αναπτυχθεί σύμφωνα με το όραμα και τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την μάρκα ακολούθησε μια αναπτυξιακή πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της. Σήμερα, γιορτάζει τα 30 χρόνια μιας πορείας που βασίστηκε στην δημιουργία ξεχωριστών σχέσεων με όλους τους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν με την Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Η φιλοσοφία της Α. Ισμαήλος Α.Ε. μέσα από τα λόγια του ιδρυτή της, Αντώνη Ισμαήλου:

"Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, φέτος μετρά αισίως 30 χρόνια πορείας. Η διαδρομή που μεσολάβησε σε αυτές τις δεκαετίες είχε ως απώτερο σκοπό να προσδώσει αξία στον Άνθρωπο. Στον Άνθρωπο που λέγεται πελάτης και είναι για εμάς το Α και το Ω.

Στον Άνθρωπο που λέγεται τεχνικός, μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και θα αφιερώσει στο κάθε αυτοκίνητο εκτός από τον απαιτούμενο χρόνο και μέρος της προσωπικής του φροντίδας. Το αποτύπωμά μας προσπαθούμε να το αφήνουμε σε κάθε αυτοκίνητο που περνά από την εταιρεία μας. 

Δηλώνουμε με ταπεινότητα πως τα αυτοκίνητα που περνούν την πόρτα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. τα θεωρούμε ξεχωριστά. Γιατί τους φερόμαστε ξεχωριστά.

Ο Άνθρωπος που λέγεται πωλητής και επιβεβαιώνει καθημερινά ό,τι πρεσβεύει την εταιρική μας κουλτούρα, έχει την ευθύνη να εντάξει στην οικογένεια μας νέα μέλη. Επιπλέον. έχει την ευθύνη της γνωριμίας του πελάτη όχι μόνο με το προϊόν αλλά και με το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών που μας καθιστούν διαφορετικούς. 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η εταιρεία μας να παραμένει, παρά το μέγεθος της, οικογενειακή. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και στόχος μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις που ορίζουν οι εποχές και η τεχνολογική πρόοδος παραμένοντας πιστοί σε όσα μας έφεραν ως εδώ.   

Πέραν των Ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, υπάρχουν και τα στελέχη μας που κατευθύνουν τις προσπάθειές μας. Είναι η ίδια ομάδα που ξεκίνησε την εταιρεία, η ομάδα που υπηρετεί τον πελάτη μας και εξυπηρετεί τους στόχους μας.

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. θέλω να αποτυπώνονται σε ένα και μόνο πράγμα, το χαμόγελο!

Το χαμόγελο των οδηγών, των πελατών, των συνεργατών...των ανθρώπων μας! Αυτής της μεγάλης οικογένειας"!

30 χρόνια φροντίδας και συνεχίζει...

Η πορεία της εξέλιξης υπήρξε σημαντική δίνοντας στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. την νούμερο 1 θέση.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz αυτοκινήτων, επιλέγουν την Α. Ισμαήλος Α.Ε. για την αγορά και την συντήρηση του αστεριού τους. Εξυπηρετούν όσους τους εμπιστεύονται στη φροντίδα του αυτοκινήτου τους με το υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών που ορίζει η μάρκα.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που μπορεί να αναπτύξει ένας εξουσιοδοτημένος διανομέας, η Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχει αποκτήσει 4 εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης.

Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες της Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι το αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας και της αφοσίωσης στο έργο της.
 


Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 909,
Site: http://www.ismailos.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις