Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Automotivo, 1η σε πωλήσεις Renault για το 2020!

Διαβάστηκε από 46189 αναγνώστες - 21/5/2021

Η Automotivo, βάση των επίσημων στοιχείων της εισαγωγικής TEOREN, είναι η 1η σε πωλήσεις, αντιπροσωπεία Renault στην Ελλάδα για το 2020. Η εταιρία έχει δύο ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες οι οποίες αποτελούν το απόλυτο One-Stop-Shop, για κάθε ανάγκη και απαίτηση του σύγχρονου οδηγού.


 
Χιλιάδες οδηγοί, την επιλέγουν ξανά και ξανά, εδώ και 30 χρόνια, έχοντας πλέον χτίσει μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης μαζί της.

 Η εταιρεία ξεκίνησε από τον κ. Θωμά Τρομπούκη, πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της AUTOMOTIVO, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, στο sales & after sales.
 
Χάρις στο όραμά του η εταιρεία έχει μία διαρκώς ανοδική και βραβευμένη πορεία, μέχρι και σήμερα. Στα 30 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της AUTOMOTIVO, έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, χάρις στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση μας.



Η Automotivo προσφέρει στους πελάτες της όλα τα νέα μοντέλα Renault, τα οποία έχουν σύγχρονο design, τεχνολογική υπεροχή και   ασφάλεια 5 αστέρων .


 
Τα σημεία κλειδιά, της υπεροχής AUTOMOTIVO είναι:




 
•             Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της, καθώς μαζί με τους συνεργάτες της αντιμετωπίζει μοναδικά τις ανάγκες του κάθε οδηγού, βρίσκοντας πάντα την ιδανική λύση για εκείνον.


 
•            Τα μοναδικά προνομιακά πακέτα service με γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων , ανάλογα με την ηλικία τους , με εκπτώσεις  έως 30%  σε ανταλλακτικά και εργασία .




•      Δωρεάν  παροχή  οδικής βοήθειας  AUTOMOTIVO Assistance, σε όλους τους πελάτες του service  ,με δικό της τηλεφωνικό νούμερο εξυπηρέτησης!



•         Την ασφάλιση αυτοκινήτου AUTOMOTIVO Insurance, η οποία προσφέρει πλήρη κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων και των οχημάτων τους με ευέλικτα πακέτα και πλούσιες παροχές .

•           Τα υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα με ISO, AUTOMOTIVO Service Spots, τα οποία βρίσκονται σε δύο νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας, Βόρεια στο Χαλάνδρι (σίδερα Χαλανδρίου) και Ανατολικά στον Γέρακα, δίπλα στην στάση του Μετρό .  Τα συνεργεία AUTOMOTIVO, με όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας , είναι στελεχωμένα με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, το οποίο διαρκώς εκπαιδεύεται σε νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας  ασφαλές και έτοιμο για οδήγηση!

•           Την AUTOMOTIVO gas, η οποία διαθέτει πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό για την σωστή εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης σε όλα τα αυτοκίνητα  και άλλες eco-friendly υπηρεσίες,  με τήρηση των μέτρων ασφαλείας του περιβάλλοντος και του πελάτη, θέτοντας ως προτεραιότητα τόσο το οικονομικό συμφέρον σας όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.
 

 
•             Την ιδιόκτητη, υπερσύγχρονη μονάδα Φανοποιείου και Φανοβαφείου με τα κατάλληλα μηχανήματα και την απαραίτητη τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η οποία  αναδεικνύει την AUTOMOTIVO ως τη λύση-μονόδρομο στην επισκευή του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου.
 
Η δυναμική της εταιρείας είναι ολοένα αυξανόμενη, καθώς τόσο η διοίκησή της, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό, φροντίζουν για τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της, στην εξυπηρέτηση των πελατών.

ΑUTOMOTIVO  RENAULTDACIA BUSINESS  - ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
 
 Είναι κοινά αποδεκτό ότι η  AUTOMOTIVO Renault – Dacia είναι σταθερά, δίπλα στους επαγγελματίες εδώ και 30 χρόνια, προτείνοντας τους τα γαλλικά Best Seller της Ευρώπης  γνωρίζοντας ότι η απόφαση για να επιλέξετε επαγγελματικό όχημα δεν είναι απλή υπόθεση.
 
Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες είναι Value for Money και καλύπτουν τις ανάγκες σας όπως: αγορά καινούριου αυτοκινήτου είτε μετρητοίς είτε με δόσεις οι οποίες διαμορφώνονται εποχιακά μέχρι (2) σεζόν (για RENT A CAR εταιρείες) ή και συνεχόμενες μηνιαίες δόσεις , καθώς και δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης  (operating leasing), με σκοπό να σας προσφέρουμε τις σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.
 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ποιοτικού  μεταχειρισμένου οχήματος με υπογραφή της AUTOMOTIVO.
 

 
Τέλος, η AUTOMOTIVO, θέλοντας πάντα να είναι μπροστά στις εξελίξεις και να προστατεύει τους πελάτες της ακόμα και στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε, προσφέρει τις Υπηρεσίες Pick Up & Delivery και AUTOMOTIVO live streaming:
 
  • Μέσω της Υπηρεσίας Pick Up &  Delivery η AUTOMOTIVO σας παρέχει τη δυνατότητα να φροντίσετε το όχημά σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε καθόλου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την AUTOMOTIVO και να κλείσετε το ραντεβού σας για την εργασία που σας ενδιαφέρει.  Έπειτα αναλαμβάνουμε εμείς: Παραλαμβάνουμε το όχημά σας από το χώρο της επιλογής σας, προχωράμε με το service, τον έλεγχο του ή με οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε και σας το επιστρέφουμε, έπειτα την ολοκλήρωση της εργασίας, πλήρως καθαρισμένο, απολυμασμένο, ασφαλές και έτοιμο για οδήγηση.
 
  • Μέσω της υπηρεσίας AUTOMOTIVO live streaming έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε online ραντεβού μέσω του site της AUTOMOTIVO, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα ενδιαφέροντος, σχετικά με το μοντέλο Renault ή Dacia που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια πραγματοποιείται live streaming παρουσίαση του οχήματος μέσω διαδικτυακών πλατφορμών επικοινωνίας (Skype, Zoom, What s app, Viber),  από τον προσωπικό σας σύμβουλο, από την άνεση του σπιτιού σας, σαν να βρίσκεστε στο χώρο της Έκθεσης!
 
 
AUTOMOTIVO Best Quality Cars, Πρότυπο κέντρο  μεταχειρισμένων
 
Η AUTOMOTIVO διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Έλληνα οδηγού παρέχοντας ποιοτικά  μεταχειρισμένα οχήματα , όλων των μαρκών, με εγγύηση (ατρακάριστου, χιλιομέτρων, service και μηχανικών μερών), ετοιμοπαράδοτα, σε άριστη κατάσταση και με πολύ καλές τιμές, λαμβάνοντας πάντα υπ όψη το οικονομικό συμφέρον σας, με  πολλές και ευέλικτες δυνατότητες χρηματοδότησης.
 
Η AUTOMOTIVO είναι δίπλα σας, για κάθε ανάγκη σας, γύρω από το αυτοκίνητο. Δείτε αναλυτικά τα νέα μοντέλα Renault & Dacia εδώ και κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού, με ασφάλεια! Επισκέφθείτε σήμερα τις υπερσύγχρονες μονάδες εξυπηρέτησης σε Χαλάνδρι και Γέρακα και βιώστε από κοντά την εμπειρία AUTOMOTIVO.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζετε με την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια!
AUTOMOTIVO,  30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!
 
Automotivo Χαλάνδρι
Λ.Κηφισίας 278
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
210 6817447
[email protected]
 
Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15
Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
210 6618686
[email protected]

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις