Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η GLE 53 AMG 4 Matic+ στην Α.Ισμαήλος Α.Ε.

Διαβάστηκε από 19967 αναγνώστες - 12/10/2020

Τώρα στο κατάστημα της Α.Ισμαήλος Α.Ε στη Γλυφάδα μπορείτε να δείτε από κοντά την ξεχωριστή GLE 53 AMG 4 Matic+

Για την Α.Ισμαήλος Α.Ε πάντα οι εκδόσεις της AMG αποτελούν μια αποκάλυψη των εξελίξεων κάθε γενιάς. Έτσι, στο κατάστημα της Α.Ισμαήλος Α.Ε στη Γλυφάδα βρίσκεται πλέον η ξεχωριστή GLE 53 AMG 4 Matic + ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την δυνατότητα να την δουν από κοντά!

Η νέα GLE 53 AMG 4 Matic + ξεχωρίζει για την οδική της συμπεριφορά. Είναι ένα μεγάλο σε όγκο αυτοκίνητο όμως η νέα εξελιγμένη ανάρτηση από την AMG κάνει το αυτοκίνητο να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε κομμάτι των διαδρομών.

Είναι στιβαρό αλλά άνετο στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, όμως μόλις αρχίζεις να το πιέζεις σε ένα επαρχιακό οδικό δίκτυο αποκτάει μια σπορ συμπεριφορά και οι κλίσεις του αμαξώματος είναι σχεδόν μηδενικές. Αυτό το μαγικό στοιχείο της ισορροπίας είναι μια εξειδίκευση των μηχανικών του Αφαλτερμπαχ, που αφιερώνουν πολλές ώρες εξέλιξης σε κάθε αυτοκίνητο.
 

Ο κινητήρας του σε συνδυασμό με το 9άρι κιβώτιο λειτουργεί υποδειγματικά έχοντας πολύ γρήγορες αντιδράσεις σε όλες τις εντολές που λαμβάνει από τις κινήσεις του οδηγού. Έχοντας επίδοση επιτάχυνσης 5,3 δευτερόλεπτα η GLE 53 AMG 4 Matic + ίσως κερδίσει μια ξεχωριστή θέση για τους γνώστες της κατηγορίας αυτής αφού το πετυχαίνει με τον πιο απλό τρόπο!

Είναι η εμφάνιση που σε κερδίζει από την πρώτη ματιά αλλά και η οδική συμπεριφορά που ξέρεις πριν το οδηγήσεις ότι έχει επιμεληθεί η AMG, τα δύο στοιχεία που την χαρακτηρίζουν!

Το πιο σημαντικό όμως από την συμβίωση μαζί της είναι η απόλυτη ισορροπία και η προσαρμοστικότητα της σε κάθε συνθήκη που αντιμετωπίζει! Είναι τόσο σοβαρή όσο και σπορ μαζί που δύσκολα μπορεί κανείς να μην δεχτεί την ιδανική ισορροπία της με τις εξαιρετικές επιδόσεις που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο οδηγός της.

Για την γλώσσα των αριθμών ο παρακάτω πίνακας αποτυπώνει την δύναμη της!

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+

Κύλινδροι/διάταξη 6/σε σειρά
Χωρητικότητα 2.999 cc
Ισχύς βενζινοκινητήρα/rpm 320 kW/435 PS/6.100 rpm
Ισχύς EQ Boost 16 kW/22 PS
Ροπή βενζινοκινητήρα/rpm 53 kgm/1.800-5.800 rpm
Ροπή EQ Boost 25,5 kgm
Συνδυασμένη κατανάλωση 9,3 l/100 km (NEDC) 
Συνδυασμένη εκπομπή CO2 212 g/km (NEDC)
Κλάση απόδοσης C
Επιτάχυνση 0-100 km/h 5,3
Τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλ.περιορισμένη)

 

 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις