Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

H Renault Automotivo παρουσιάζει τα Fantastic 3 σε super hot τιμές!

10/7/2020

Tα 3 best selling μοντέλα της Renault, Clio, Captur & Megane, σε περιμένουν να τα γνωρίσεις σε προνομιακές τιμές.

Το αγαπημένο Clio Generation, είναι απλά ακαταμάχητο! Διαμόρφωσε το όπως ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και απόλαυσε μια νέα οδηγική εμπειρία. Το Clio είναι το αυτοκίνητο που συνδυάζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες απόσταγμα από την πολυετή εμπειρία της Renault στους αγώνες Formula1. Οι κινητήρες Energy του Renault Clio αναγνωρίζονται ως οι απόλυτοι νικητές! Απολαμβάνεις περισσότερο την οδήγηση ενώ ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσης καύσιμων και των εκπομπών CO2, κυρίως χάρη στο σύστημα Stop & Star.

Το Renault Captur είναι το δικό σου  όχημα για νέες περιπέτειες! Το δημοφιλές Crossover με το δυναμικό design, του έξυπνους χώρους αποθήκευσης και την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος του από το έδαφος , κάνει την οδήγηση ακόμη πιο εύκολη. Είναι μία μοναδική εμπειρία είτε μέσα στην πόλη είτε έξω από αυτήν. Ο κινητήρας του Captur συνδυάζει χαμηλές στροφές για οδήγηση μέσα στην πόλη,  ενώ παράλληλα κάνει οικονομία καυσίμων.

Το αγαπημένο Renault Megane συνδυάζει την γαλλική φινέτσα με σπορ επιδόσεις. Μπορείτε να το βρείτε σε 4 εκδόσεις, είτε σπορ , είτε οικογενειακό, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με σύστημα 4Control, ενεργητικής τετραδιεύθυνσης σας εξασφαλίζει άριστη κατευθυντικότητα και εξαιρετική απόκριση στους χειρισμούς. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ευρυχωρία που διαθέτει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αφήσετε τίποτα πίσω!

Μπείτε σήμερα  https://renault.automotivo.gr/fantastic-3/  και ζητήστε την δική σας προσφορά, γιατί στην Renault Automotivo οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!

 Η Automotivo – Θ. Τρομπούκης Επιχειρήσεις προηγούνται σε  σε πωλήσεις αυτοκινήτων πανελλαδικά χτίζοντας  30 χρόνια σχέσεις εμπιστοσύνης .
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις