Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
«Και όμως: Hyundai και Peugeot δεν βρήκαν καμία βλάβη – Στα κεντρικά τους!!!»

«Και όμως: Hyundai και Peugeot δεν βρήκαν καμία βλάβη – Στα κεντρικά τους!!!»

Διαβάστηκε από 72686 αναγνώστες - 2/5/2023

Στον δεύτερο γύρο επισκέψεων, επιλέξαμε τα κεντρικά των εταιρειών για να κάνουμε Test Συνεργείων. To αποτέλεσμα απογοήτευσε καθώς η Peugeot δεν βρήκε το 83% των βλαβών, ενώ ακόμα χειρότερα τα πήγε η Hyundai που δεν βρήκε απολύτως καμία βλάβη.

Από τις πιο «κόκκινες» επισκέψεις από τότε που έχουμε ξεκινήσει τα test συνεργείων, ήταν αυτές του Απριλίου σε Hyundai και Peugeot. Η Hyundai δεν βρήκε καμία βλάβη ενώ η Peugeot δεν βρήκε το 87% σε επισκέψεις που κάναμε στα κεντρικά τους.

Στην Hyundai πληρώσαμε για ένα απλό Service 228 ευρώ (!!), τιμή που ήταν 80€ περισσότερα από το προηγούμενο test που είχαμε κάνει σε αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο της. Στην Peugeot πληρώσαμε 140 ευρώ, τιμή αρκετά χαμηλή, που ήταν όμως και το μοναδικό θετικό στην επίσκεψη μας.

Πολύ άσχημα και στον ποιοτικό έλεγχο για τα κεντρικά τους, που συγκεντρώσανε μόλις 35% και οι 2 εταιρείες. Στην Hyundai είχαμε και απρόβλεπτη διαδικασία, περιμέναμε 5 ώρες για να πάρουμε το αυτοκίνητο. Στα συνεργεία τους γινόταν χαμός από αυτοκίνητα, γεγονός που τελικά μάλλον φταίει για την τόσο χαμηλή βαθμολογία που πετύχανε.

Παρακάτω ο Συγκεντρωτικός πίνακας από τις 2 επισκέψεις μας
 

  Hyundai Peugeot
Εύρεση Βλαβών 0% 17%
Ποιοτικός έλεγχος 35% 35%
Τιμή που μας έδωσαν τηλεφωνικά 276 € 175 €
Τιμή που πληρώσαμε 228 € 142 €
Τελική Βαθμολογία 11,6% 23,0%

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε