Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Μικρά SUV | Μικρά | Electric
Καλωσορίζουμε το 2023 με τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα της Automotivo!

Καλωσορίζουμε το 2023 με τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα της Automotivo!

Διαβάστηκε από 17027 αναγνώστες - 20/1/2023

Πρώτες ημέρες του έτους, και από τις πιο απαιτητικές συνήθως αποφάσεις που καλούμαστε να λάβουμε, και η οποία χρειάζεται χρόνο, έρευνα και γνώση, είναι η επιλογή του κατάλληλου μεταχειρισμένου οχήματος που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μας.

Στον όμιλο Automotivo, δρούμε με γνώμονα τις ανάγκεςσας αυτές, και βοηθάμε να επιλέξετε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο, μέσα από τον πλήρη στόλο ετοιμοπαράδοτων οχημάτων, ανάλογα με αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.
 
Για εσάς που έχετε ανάγκη ένα όχημα πόλης, στοχεύοντας στην καθημερινή σας διευκόλυνση, το Renault Clio βρίσκεται εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Αν πάλι στις ανάγκες σας περιλαμβάνονται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες και τα ταξίδια, η πρόταση μας ακούει στο όνομα Dacia Dusterενώ αν χρειάζεστε ένα οικογενειακό όχημα με την πολυτέλεια της ευρυχωρίας, τότε η επιλογή είναι Clio TourerΟ όμιλος Automotivo λαμβάνοντας υπόψη και τους λάτρεις των Crossover, προτείνει το πάντα αγαπημένο Peugeot 2008Ταυτόχρονα, φροντίζοντας και για τις πιο Premium προτιμήσεις, μπορεί να σας κατευθύνει είτε σε Range Rover είτε σε Mercedes- Benz C200 AMGHαπόφαση είναι δική σας.
 
Στην Automotivo,η διαδικασία εύρεσης του αγαπημένου σας οχήματος τελείται υπό αυστηρές προϋποθέσεις και εφαρμόζεται πάντα μέσα από διαφανείς λειτουργίες. Κάθε όχημα προς πώληση περνάει από όλους τους απαραίτητους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που έχει θέσει η πιστοποιημένη με ISO υπηρεσίαAutomotivoService, ενώ ακόμη ακολουθεί και έλεγχος 221 σημείων τόσο από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, όσο και από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία εγγυώνται την αξιοπιστία του.
 
Η διατήρηση του οχήματος στην βέλτιστη δυνατή του κατάσταση, αλλά και η γενικότερη καλή aftersales εμπειρία του οδηγού, έχουν εξίσου βαρύτητα για εμάς. Γι’ αυτό και η πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν σταματά με την παράδοση του. Στην Automotivo γνωρίζετε, ότι διαθέτουμε 2 μονάδες aftersales σε Χαλάνδρι και Γέρακα, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα,για να εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη ανά πάσα στιγμή.
 
Κάθε όχημα που επιλέγετε να αγοράσετε από τον όμιλο Automotivo είστε βέβαιοι ότι φτάνει σε εσάς, μαζί με την πιστοποίηση των πραγματικών του χιλιομέτρων. Παράλληλα, λαμβάνετε και την γραπτή εγγύηση ατρακάριστου η οποία πιστοποιεί την άρτια απόδοση του οχήματος σας και ότι στο παρελθόν δεν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα, που να επηρεάσει τη λειτουργία του μελλοντικά. Το αναλυτικό book service που επίσης σας δίνεται, περιλαμβάνει ολόκληρη την ιστορία του οχήματος σας από τη στιγμή της κατασκευής του.
 
Προτού σας παραδοθεί το καινούριο σας όχημα, πραγματοποιείται το πλήρες service του, ώστε να μην χρειαστεί τίποτα τον πρώτο καιρό. Επίσης, ακολουθεί και εξονυχιστικός βιολογικός καθαρισμός, σύμφωνος με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με σκοπό ο νέος ιδιοκτήτης να νιώθει απόλυτη άνεση στο νέο του όχημα. Συγκεκριμένα, στον βιολογικό καθαρισμό εφαρμόζονται ειδικές συσκευές οικολογικών βιοδιασπώμενων καθαριστικών ουσιών με σκοπό να απολυμαίνεται εις βάθος το εσωτερικό της καμπίνας.
 
Η προτίμηση σας προς στον όμιλο Automotivo συνοδεύεται και από επιπλέον οφέλη. Ένα από αυτά είναι, ότι όλα τα αυτοκίνητα ανταποκρίνονται σε οποιοδήποτε budget και ότι μπορούν να παραδοθούν σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα,για τα οχήματα που σας ενδιαφέρουν, απολαμβάνετε το προνόμιο του testdrive, της πιο αναπόσπαστης μορφής ελέγχου που μπορεί να γίνει σε ένα αυτοκίνητο, καθώς έτσι εντοπίζονται όλα τα ενδεχόμενα ελαττώματα του. Στην περίπτωση που διαθέτετε όχημα προς πώληση ή ανταλλαγή, ο όμιλος Automotivo μπορεί να αγοράσει άμεσα το παλιό σας όχημα, προσφέροντας σας νέο.
 
Επιλέξτε σήμερα το αγαπημένο σας μεταχειρισμένο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων σε ένα από τα καταστήματα της Automotivo και συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, ενώ ταυτόχρονα επωφεληθείτε από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και τα πολλαπλά οφέλη της. 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις