Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κορυφαία φροντίδα για Mercedes

30/9/2020

Η Σταμπολίδης Α.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντάξιες της κορυφαίας ποιότητας της Mercedes-Benz.

Η Σταμπολίδης ΑΕ είναι από τον Αύγουστο του 2009 εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Mercedes-Benz στα επιβατικά καθώς και στα Vans και λειτουργεί στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στον Άλιμο. Η συκεκριμένη εταιρεία είναι το επιστέγασμα των επαγγελματικών ονείρων των ιδιοκτητών της, Λάζαρου και Αναστάσιου Σταμπολίδη και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προιόντα γύρω απο το Mercedes.

Πυρήνας της φιλοσοφίας της είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, ενισχύοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που βασίζεται στην αξιοπιστία και τη συνέπεια. Επίσης, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα, η τεχνογνωσία καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσθέτει αξία στις υπηρεσίες και ασφάλεια στους πελάτες.

Η έδρα της εταιρείας λειτουργεί σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα έκτασης 2,500 τ.μ, που περιλαμβάνει, συνεργείο επιβατικών και ελαφρών φορτηγών(vans), υπηρεσίες φανοβαφείου και τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ με δύο αποθήκες ανταλλακτικών με περισσότερους από 10.000 ενεργούς κωδικούς, πάντα κάτω από τις αυστηρές προδιαγράφες της Daimler AG.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει το δικό της τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο φροντίζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση κάθε πιθανού προβλήματος που ενδέχεται να προκύψει.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αεροπορίας 8, Άλιμος, 17455
Τηλ.: +30 2109911551
Fax: +30 2109911701
Email: [email protected]
Site: https://www.stampolidis.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις