Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Leasing αυτοκινήτου: Τα 6+1 πλεονεκτήματά του

Διαβάστηκε από 33936 αναγνώστες - 3/8/2021

To leasing επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων κερδίζει όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών. Δείτε τις κορυφαίες λύσεις με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

Leasing αυτοκινήτου, ο πιο ανερχόμενος τρόπος για να κάνετε δικό σας το νέο σας PEUGEOT. Θέλετε να οδηγείτε πάντα τα πιο σύγχρονα μοντέλα της αγοράς, χωρίς την οικονομική δέσμευση που τα συνοδεύει μία ενδεχόμενη αγορά τους; Αναζητάτε μία ευέλικτη λύση για να αποδεσμεύσετε κεφάλαια για την επιχείρησή σας, τις επαγγελματικές ή και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις; Αν ναι, τότε η λύση της μακροχρόνιας μίσθωσης πιθανόν να καλύπτει άριστα τις ανάγκες σας. Ποια είναι όμως τα πιο δυνατά του πλεονεκτήματα;

Kοινοποίησε το »


  1. Το leasing αφορά όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα
Επιβατικό ιδιωτικής χρήσης ή ελαφρώς επαγγελματικό; Όποιο νέο PEUGEOT και αν επιθυμείτε να μισθώσετε από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε., η λύση του leasing μπορεί να σας καλύψει.
  1. Το μίσθωμα αυτοκινήτου είναι προκαθορισμένο, χωρίς κρυφές χρεώσεις
Κατά τη διάρκεια της χρονομίσθωσης, το μίσθωμα είναι standard. Η πολιτική της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ είναι να ενημερώνει πλήρως τους πελάτες της για κάθε πραγματικό κόστος, αποκλείοντας την πιθανότητα κρυφών χρεώσεων.
  1. Δυνατότητα για leasing αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή!


H αγορά αλλάζει, το ίδιο και οι ανάγκες της. Γι αυτό, η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ διαμορφώνει ευέλικτες προτάσεις leasing για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία ή ιδιώτη ξεχωριστά, με δυνατότητα μίσθωσης αυτοκινήτου ακόμα και χωρίς προκαταβολή.
  1. Service από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ
Στο μηνιαίο μίσθωμα της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ συμπεριλαμβάνεται πλήρης και ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου μέσω των δύο εξουσιοδοτημένων service της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση αυτοκινήτου και 24-ωρη οδική βοήθεια.
  1. Μέγιστη ευελιξία στην διαμόρφωση του μοντέλου
Ποιος είπε ότι οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις που επιλέγουν το leasing αυτοκινήτου δε μπορούν να διαμορφώσουν from scratch το μοντέλο που τους ενδιαφέρει; Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ προσφέρει την δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης κάθε νέου της μοντέλου και με αγορά μέσω leasing.
  1. Δυνατότητα αγοράς του οχήματος
Στο τέλος αυτής της προκαθορισμένης περιόδου μίσθωσης, ο πελάτης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης (option) και να προχωρήσει στην αγορά του οχήματός του σε προσυμφωνημένο τίμημα.

+1.  Η νέα γκάμα PEUGEOT


 
Φυσικά, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε αγορά αυτοκινήτου με leasing είναι και η νέα γκάμα μοντέλων της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, με μοντέλα που κάνουν την διαφορά όπως τα best sellers PEUGEOT 208 και 2008 SUV, τα οποία είναι διαθέσιμα και σε ηλεκτρικές εκδόσεις, καθώς και το ανανεωμένο 3008 SUV που διατίθεται και σε υβριδική έκδοση με δυνατότητα τετρακίνησης.
 
Leasing αυτοκινήτου με την εγγύηση της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ



Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για τα οφέλη που προσφέρει το leasing αυτοκινήτου; Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ και οι άνθρωποί της είναι πάντα εδώ για να απαντήσουν σε κάθε σας ανάγκη με εξατομικευμένες και άκρως ανταγωνιστικές προσφορές leasing αυτοκινήτου, καθώς και μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών όπως:
  • Προγράμματα Μακροχρόνιας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων)
  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα (ελευθέρων επαγγελματιών – εταιρειών Rent a Car)
  • Δοκιμαστική Οδήγηση Εταιρικού Στόλου (test drive)
  • Δυνατότητα αγοράς ή leasing ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών PΕUGEOT
  • Ευέλικτα προγράμματα για σχολές οδηγών.
Ανακαλύψτε σήμερα όλα τα πλεονεκτήματα του leasing αυτοκινήτου και επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες προσφορές της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ για ιδιώτες και επαγγελματίες.
Κάθετες μονάδες PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
Email: [email protected]
Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις