Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

MINI «After-Sales»: Φρόντισε το Mini σου όπως του αξίζει

Διαβάστηκε από 45600 αναγνώστες - 16/12/2020

Η MINI έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις «After-Sales» υπηρεσίες της. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, προσφέρει πρωτοποριακές εφαρμογές που εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια των πελατών της, αλλά και τη ανέπαφη φροντίδα του οχήματος των κατόχων MINI.

Στοχεύοντας στην ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών της, αλλά και στην προστασία της υγείας, η MINI έρχεται και φέτος το χειμώνα με υπηρεσίες «After-Sales» υψηλού επιπέδου και, κυρίως, ανέπαφες. Πλέον, η γερμανική εταιρεία έχει καταφέρει να απλοποιήσει τη διαδικασία του ραντεβού για προγραμματισμένη συντήρηση, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας αρκετές διαδικασίες έχουν αυτοματοποιηθεί. Οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και η MINI φροντίζει τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη, ανεξαρτήτως αν το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουριο ή παλαιότερο. Ας δούμε τις «After-Sales» παροχές, αλλά και τα χειμερινά αξεσουάρ.

MINI Online Appointment: Ανέπαφη εξυπηρέτηση με ένα κλικ
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας και η MINI δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμησή του. Έτσι, με την εν λόγω πλατφόρμα είναι πλέον εφικτό να «κλείσει» ραντεβού ο ιδιοκτήτης μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα. Η εφαρμογή «Online Appointment» είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και ο κάτοχος ενός MINI μπορεί να επιλέξει τις εργασίες που επιθυμεί να πραγματοποιηθούν. Αρκεί μόνο μία δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη σχετική εφαρμογή και πλέον ο χρήστης μπορεί να κλείσει ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο εικοσιτετράωρο.
Ταυτόχρονα, υπάρχει εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου του οχήματος, όπως για παράδειγμα το λεγόμενο «MINI Teleservice». Πρόκειται για μία πλατφόρμα στην οποία ο ιδιοκτήτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμεί κι αυτός με τη σειρά του παρακολουθεί τα δεδομένα των αισθητήρων του οχήματος. Αν για παράδειγμα διαπιστωθεί ότι τα τακάκια χρήζουν αντικατάστασης, ο κάτοχος του MINI ενημερώνεται και προγραμματίζεται η σχετική εργασία συντήρησης.



MINI Value Service: Φροντίδα για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών
Ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης έχει οργανώσει πλέον η MINI, το οποίο αναπτύχθηκε βασιζόμενο σε δύο άξονες: στο χαμηλό κόστος και στην προσπάθεια να διατηρηθεί κάθε MINI σαν καινούριο. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά MINI. Ενδεικτικά, ένα service αντικατάστασης λιπαντικού και φίλτρου λαδιού ξεκινά από τα 70 ευρώ, ενώ στην ενότητα «MINI Value Service» της επίσημης ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές για τις εργασίες συντήρησης στο εκάστοτε μοντέλο. Τέλος, η πλειονότητα των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών παρέχει ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο για τους ιδιοκτήτες MINI αυτοκινήτων.



Τα «χειμερινά» αξεσουάρ της MINI
Πέρα από τις παροχές υπηρεσιών, η MINI προσφέρει και χρήσιμα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την εμπειρία οδήγησης και μπορούν να «συνοδεύσουν» τον ιδιοκτήτη στις χειμερινές του εξορμήσεις. Για όσους αναζητούν περισσότερη περιπέτεια με ένα MINI, και ειδικά για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, η γερμανική εταιρεία προσφέρει βάση για πέδιλα του Ski και Snowboard. Ταυτόχρονα διατίθεται και μία μπαγκαζιέρα οροφής που επεκτείνει την χωρητικότητα του οχήματος κατά 320 λτ. Ασφαλώς, από τέτοιου είδους χειμερινές εξορμήσεις δε γίνεται να απουσιάζουν τα αδιάβροχα πατάκια παντός καιρού, αλλά και το προστατευτικό πατάκι για τον χώρο αποσκευών. Η χειμερινή απόδραση καθιστά αρκετές φορές απαραίτητο και ένα σετ χειμερινών ελαστικών, ειδικά όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 7 °C. Η MINI προσφέρει τέτοιου είδους ελαστικά στους πελάτες της και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές, όπως οι Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin και Pirelli. Μάλιστα, η MINI καλύπτει τυχόν απροσδόκητες δαπάνες για την αντικατάσταση των συγκεκριμένων ελαστικών για περίοδο 36 μηνών. Πατώντας εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά αξεσουάρ από την πλήρη γκάμα προϊόντων της MINI.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις