Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Mercedes: Το Service Select προσφέρει έκπτωση 38%;

Διαβάστηκε από 38907 αναγνώστες - 20/4/2021

Με ένα καινοτόμο πρόγραμμα, η Mercedes έρχεται να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες συντήρησης σε αυτοκίνητα άνω των 6 ετών. Γνωρίστε το Service Select, δείτε αν περιλαμβάνει το όχημά σας μέσω του ελέγχου «VIN Checker» και επωφεληθείτε με έκπτωση 38%.

Η Mercedes φροντίζει ώστε το αυτοκίνητό σας να παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την 6ετία. Μάλιστα, με το νέο της πρόγραμμα καθιστά τη συντήρηση του οχήματος εύκολη και συμφέρουσα, παρέχοντας έκπτωση 38%. Ο λόγος για το «Service Select» που απευθύνεται σε επιλεγμένα αυτοκίνητα και μπορείτε να μάθετε πανεύκολα αν το δικό σας συγκαταλέγεται σε αυτά ώστε να επωφεληθείτε από την έκπτωση.

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα «Mercedes-Benz Service Select» περιλαμβάνει όλες τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, αλλά και επιλεγμένες επισκευές που γίνονται αποκλειστικά από Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes χρησιμοποιώντας πάντα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ (Mercedes Star Parts). Το Service A περιλαμβάνει τυπικές εργασίες, όπως η αντικατάσταση λιπαντικού, το Service B γενικότερες εργασίες (πχ. συντήρηση φρένων), ενώ μέρος του προγράμματος Service Select είναι η αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων και μπαταρίας. Οι ιδιοκτήτες των επιλεγμένων μοντέλων επωφελούνται από την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών και από έκπτωση 38%, ενώ την ίδια ώρα απολαμβάνουν όλες τις παροχές του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου μεταξύ των οποίων είναι το αυτοκίνητο αντικατάστασης, οι υπηρεσίες καθαρισμού του οχήματός τους κ.ά.



Πέρα όμως από αυτές τις σημαντικές διευκολύνσεις, με το πρόγραμμα Service Select η συντήρηση του αυτοκινήτου γίνεται μία πολύ απλή υπόθεση που ολοκληρώνεται με ελάχιστα βήματα.  Όλα ξεκινούν από το πρακτικό VIN Checker, περιοχή στην οποία εισάγετε τον Αριθμό Πλαισίου του οχήματός σας, ώστε να επαληθεύσετε πως το πρόγραμμα Service Select είναι διαθέσιμο για το αυτοκίνητό σας. Ακολουθεί η έγγραφή στο «Mercedes me», όπου η εφαρμογή θα σας «καθοδηγήσει» στη συγκεκριμένη διαδικασία σε περίπτωση που δεν την έχετε κάνει ήδη. Με την ολοκλήρωση και αυτού του βήματος, η Mercedes σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα Service Select και πλέον μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες που αναφέραμε επιλέγοντας έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα όπου θα επαληθεύσετε αν το όχημά σας συγκαταλέγεται στη λίστα και θα πραγματοποιήσετε τα βήματα που αναφέραμε.



Το νέο πρόγραμμα Mercedes-Benz Select Service αφορά τα δημοφιλέστερα μοντέλα άνω των έξι ετών και ο κατάλογος ανανεώνεται διαρκώς ώστε να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερες κατασκευαστικές σειρές. Τέλος, η κάρτα Service Select δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια και ισχύει για όλες τις εργασίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Περισσότερα για το Εξουσιοδοτημένο Service της Mercedes-Benz μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις