Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mobilo: Αποκλειστικά για πελάτες του Δικτύου Mercedes-Benz
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mobilo: Αποκλειστικά για πελάτες του Δικτύου Mercedes-Benz

Διαβάστηκε από 11636 αναγνώστες - 30/8/2022

Η premium φιλοσοφία της Mercedes φαίνεται και στη λύση κινητικότητας Mobilo που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της, σε περίπτωση βλάβης ή ζημίας, επιτόπου βοήθεια όλο το 24ωρο, σε όλη την Ευρώπη και καλύπτει ξενοδοχεία, εισιτήρια, μεταφορά αυτοκινήτου, νομικές συμβουλές, όχημα αντικατάστασης κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση ο κάτοχος να κάνει τα service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας.

Τα οδικά ταξίδια με Mercedes είναι μία μοναδική εμπειρία από μόνα τους! Μια εμπειρία που μπορεί να έχει δυσάρεστη κατάληξη σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του οχήματος. H Mercedes-Benz έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και τη φροντίδα των κατόχων των μοντέλων της και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης προς τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται δημιούργησε ένα premium πακέτο υπηρεσιών και λύσεων κινητικότητας. Mε το πακέτο Mobilo και την 24ωρη οδική βοήθεια της, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια, πάντα θα είναι δίπλα σας ένας άνθρωπος της εταιρείας όπου κι να βρίσκεστε, ότι ώρα κι αν είναι, προσφέροντας σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν έξοδα μετακίνησης, διανυκτερεύσεις, μεταφοράς και πολλά ακόμα, χωρίς να βάλετε στιγμή το χέρι στη τσέπη σας, αφού το πακέτο προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχει να κάνει ο ιδιοκτήτης Mercedes για να το ενεργοποιήσει είναι να κάνει τα serviceτου οχήματος του σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με το Mobilo δεν έχετε για τίποτα να ανησυχείτε

Η Mercedes-Benz με τη λύση κινητικότητας Mobilo είναι 24/7 δίπλα στους κατόχους των μοντέλων της και προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζονται όλοι οι οδηγοί όταν βρίσκονται στο δρόμο. Σε οποιαδήποτε σημείο εντός της Ελλάδας ή της Ευρώπης κι αν ακινητοποιηθείτε, ένας τεχνικός έρχεται εντελώς δωρεάν στο σημείο που βρίσκεστε, με την υπηρεσία να καλύπτει όλα τα έξοδα του. Επιτόπου γίνεται μια πρώτη εκτίμηση της βλάβης κι αν είναι εφικτό διορθώνεται αμέσως το πρόβλημα ώστε να συνεχίσετε με ασφάλεια τη διαδρομή σας.



Σε περίπτωση που η ζημιά είναι μεγαλύτερη, το όχημα σας θα ρυμουλκηθεί χωρίς κανένα extra κόστος στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedeς για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Για να μην μείνετε «επί ξύλου κρεμάμενος» μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή του αυτοκινήτου σου, η υπηρεσία Mobiloσας προσφέρει λύσεις μετακίνησης καλύπτοντας σας τις ανάγκες με ταξί, υπηρεσία οδηγού και δημόσια μέσα μεταφοράς, ενώ σας προσφέρει κι αυτοκίνητο αντικατάστασης για τρεις εργάσιμες μέρες.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνετε στην περιοχή όπου επισκευάζεται η Mercedes σας, το Mobilo καλύπτει τα έξοδα διανυκτέρευσης όλων των επιβατών έως 3 μέρες. Μάλιστα μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, αν βρίσκεστε σε απόσταση μέχρι 50 χιλιομέτρων από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ένας άνθρωπος της εταιρείας θα σας το επιστρέψει εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παραμείνετε στην περιοχή όπου ακινητοποιηθήκατε και θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, η Mercedes-Benz μέσω της λύσης κινητικότητας Μοbilo αναλαμβάνει το κόστος του εισιτηρίου(έως 400 ευρώ για αεροπλάνο ή τρένο ή λεωφορείο μετά επιστροφής) για σας και τους συνταξιδιώτες σας, χωρίς να είστε υποχρεωμένος να γυρίσετε για να παραλάβετε το όχημα σας, αφού η εταιρεία θα φροντίσει να αποσταλεί στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz στον τόπο κατοικία σας.

Όλα τα παραπάνω ο κάτοχος μιας Mercedes-Benz τα απολαμβάνει εντελώς δωρεάν, για έως και 30 χρόνια, εφόσον φροντίζει να κάνει το τακτικό service του οχήματός του σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου της Mercedes-Benz, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρους κι άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις ανάγκες μιας Mercedes, κρατώντας σε υψηλά επίπεδα την αξιοπιστία της και την μεταπωλητική της αξία.

 

3.000 εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές σε όλη την Ευρώπη δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα ή το πάτημα ενός κουμπιού!

Με παραπάνω από 3.000 εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mercedes-Benz σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες, έχετε στη διάθεση σας ένα από τα πυκνότερα δίκτυα τεχνικής εξυπηρέτησης της Ευρώπης και μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι ποτέ δεν θα βρεθείτε «ξεκρέμαστοι».



Εξαιρετικά εύκολοι και με άμεση ανταπόκριση είναι οι τρόποι επικοινωνίας με το καταρτισμένο προσωπικό της Mercedes-Benz που θα σας δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα σας και θα σας στείλει το συντομότερο δυνατό βοήθεια στο σημείο που βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε δωρεάν στο 00800 1 777 7777 από σταθερό τηλέφωνο ή στο +30 211 211 1 556 από κινητό με αστική χρέωση, όλο το χρόνο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Αν είστε κάτοχος νεότερου μοντέλου που διαθέτει πλήκτρο «Mercedes me» ή «SOS» στην πλαφονιέρα αρκεί να το πατήσετε για να συνδεθείτε με το κέντρο διαχείρισης της εταιρείας, ώστε να αναφέρετε το πρόβλημα σας και να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε