Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μόλις 2 μέρες σε χωρίζουν από το αγαπημένο σου Citroen

Διαβάστηκε από 19173 αναγνώστες - 14/8/2020

Επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα καινούργιων ταξινομημένων μοντέλων και η Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E θα στο παραδώσει μέσα σε μόλις 2 μέρες.

Για μια ακόμα φορά η Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E. πρωτοπορεί αφού σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο μέσα από μια γκάμα ταξινομημένων οχημάτων όπως C1- C3- C3 Aircross- C5 Aircross – C4 Cactus, που βρίσκονται ήδη στις μεγάλες εγκαταστάσεις της εταιρίας και να το παραλάβετε 2 μέρες αργότερα.

H Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E. ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την άριστη ποιότητα του service των αυτοκινήτων Citroen. Παραμένοντας προσηλωμένη στον ίδιο στόχο, σήμερα η εταιρεία επιδιώκοντας την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της και στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων Citroen αλλά και στις ανταλλαγές με ποιοτικά και εγγυημένα αυτοκίνητα όλων των εταιριών.

Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις επιβατικών οχημάτων Πανελλαδικά για 6η συνεχόμενη χρονιά, και είναι κατά σειρά ετών πρώτη σε όγκο πωλήσεων γνήσιων ανταλλακτικών. 

Στη Λεωφόρο Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) και στο υποκατάστημά στη Λεωφόρο Μεσογείων 487 (Έναντι ΕΡΤ) βρίσκονται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ολοκληρωμένου συγκροτήματος της Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ και στεγάζονται τα παρακάτω τμήματα: 
  • Τμήμα πωλήσεων καινούργιων Citroen & μεταχειρισμένων οχημάτων 
  • Εξουσιοδοτημένο τμήμα Service 
  • Τμήμα φανοποιείας 
  • Τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών Citroen 
Παράλληλα στις δραστηριότητες της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων με προνομιακά πακέτα παροχών.

Στην Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E θα απολαύσετε, την καλύτερη εξυπηρέτηση!
 

Επικοινωνία:
ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Κεντρικό: Λ.Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) Σεπόλια 10443
Τ: 210 5121505
F: 210 5138015
 
Υποκατάστημα Μεσογέιων: Μεσογείων 487 Αγ. Παρασκευή 15343
Τ: 210 6015005
E-mail: [email protected]

www.omegahellas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις