Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοναδική προσφορά για μπαταρίες Hyundai - Kia στην Μητρόπουλος ΑΕ

Διαβάστηκε από 31683 αναγνώστες - 10/2/2021

Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μητρόπουλος ΑΕ προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στις γνήσιες μπαταρίες Hyundai-Kia, για να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος ακινητοποίησης των αυτοκινήτων είναι μια φθαρμένη μπαταρία. Κι όταν δεν παίρνει μπρος, η μέρα σας έχει χαλάσει.
 
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, με τα συστήματα Start / Stop και το πλήθος των ηλεκτρονικών συστημάτων που φέρουν, έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη μπαταρία. Οι γνήσιες μπαταρίες Hyundai-Kia, είτε είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) είτε οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.
 

Εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα κι έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης, για να διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του Hyundai-Kia σας, για πολύ περισσότερο και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
 
Εμπιστευτείτε τις γνήσιες μπαταρίες Hyundai-Kia με εγγύηση 3 ετών, την καλύτερη της αγοράς.
 
Επωφεληθείτε έως 26/2/2021 20% έκπτωση στις γνήσιες μπαταρίες Hyundai-Kia, στη  Χ. Μητρόπουλος ΑΕ.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected] 
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις