Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πηγαίνοντας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πηγαίνοντας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο;

Διαβάστηκε από 91241 αναγνώστες - 1/8/2023

Η λίστα μας: Τι πρέπει να προσφέρει κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και τι λέει κάθε εταιρεία

Ρωτήσαμε όλες τις εταιρείες:
«Ο βασικός λόγος που επιλέγει κάποιος ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, ότι το αυτοκίνητο του έχει ελεγχθεί σωστά σε όλους τους τομείς.
Με ποιές διαδικασίες το εξασφαλίζετε αυτό, ώστε να γίνεται σωστά σε όλα σας τα συνεργεία;
Με ποιές προϋποθέσεις δίνετε εξουσιοδότηση σε ένα νέο συνεργείο;
 
Ο καταναλωτής ανησυχεί επίσης για το αν χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα και βέβαια για το πόσο θα του κοστίσει. Πως τα εξασφαλίζετε αυτά;
 
Το κομμάτι της εξυπηρέτησης τέλος, είναι επίσης σημαντικό. Ο καταναλωτής θέλει να μην ταλαιπωρηθεί (κλείσιμο ραντεβού, αναμονή κλπ) καθώς και να ενημερωθεί σωστά για τους ελέγχους που έγιναν και για την κατάσταση του αυτοκινήτου του. Πως τα εξασφαλίζετε αυτά στο δίκτυο σας;»
 
Ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλες οι εταιρείες. Οι μόνες που δεν θέλησαν να δεσμευτούν γραπτώς για τις υπηρεσίες που παρέχουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους ήταν:

-Peugeot, Citroen, Opel. Ανήκουν στον ίδιο όμιλο και έχουν κοινή διεύθυνση after sales υπηρεσιών. Εδώ μας ζητήθηκε να επισκεφτούμε από κοντά ένα συνεργείο τους, μαζί με τον υπεύθυνο after sales, και όταν εξηγήσαμε ότι όλες οι άλλες εταιρείες στείλανε γραπτές απαντήσεις, πήραμε την απάντηση ότι δεν θα στείλουν γραπτή απάντηση. Γιατί άραγε;

-ΒΜW. Επίσης. Μας απάντησε η διεύθυνση δημοσίων σχέσεων, ότι δεν θα στείλει γραπτή απάντηση.
 
Μπορείτε να δείτε τι απάντησε κάθε εταιρεία, στη συνέχεια, πατώντας στο αντίστοιχο link στο τέλος του άρθρου.

Εμείς, διαβάζοντας τις απαντήσεις όλων των εταιρειών, φτιάξαμε μια λίστα των υπηρεσιών, που πρέπει να προσφέρει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Όπως θα δείτε τα περισσότερα από αυτά είναι αυτονόητα, αλλά υπάρχουν και κάποια που καλά είναι να τα γνωρίζουμε (πχ. ανακλήσεις). Διαβάστε την λίστα μας και δείτε στη συνέχεια την απάντηση της εταιρείας που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε αν σας καλύπτουν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε