Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο PEUGEOT 308: Στην PEUGEOT GALLO με μοναδικά προνόμια

Νέο PEUGEOT 308: Στην PEUGEOT GALLO με μοναδικά προνόμια

Διαβάστηκε από 15933 αναγνώστες - 5/4/2022

To PEUGEOT 308, το ολοκαίνουργιο hatchback που αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις της κατηγορίας του, σας περιμένει να το γνωρίσετε και να το αποκτήσετε στην PEUGEOT GALLO.

Το νέο PEUGEOT 308, το γαλλικό μικρομεσαίο hatchback που έκανε την εμφάνισή του πριν από ένα περίπου μήνα στην ελληνική αγορά, φαίνεται να κερδίζει «με το καλημέρα» τις προτιμήσεις το ελληνικού αγοραστικού κοινού. Η μοντέρνα εμφάνισή του με τις καινοτόμες avant-garde γραμμές σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη καμπίνα του, τις state-of-the-art τεχνολογίες τους και τους κορυφαίους κινητήρες βενζίνης, diesel και hybrid συνθέτουν ένα θελκτικό πακέτο που μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει τους Έλληνες οδηγούς. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων και των παραγγελιών του στην PEUGEOT GALLO, τον πρώτο διανομέα σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, εδώ και τρεις συνεχόμενες χρονιές (2019, 2020, 2021).

Στην περίπτωση που σκέφτεστε να προχωρήσετε στην αγορά του νέου αυτού μοντέλου, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι θα πραγματοποιηθεί από έναν αξιόπιστο συνεργάτη PEUGEOT, ο οποίος θα σας προσφέρει έξτρα παροχές και υπηρεσίες που θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή. Η PEUGEOT GALLO, απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες σας, δημιούργησε μία σειρά τέτοιων προνομίων που κάνουν την διαφορά, όπως:
 

1. Test Drive του PEUGEOT 308 της αρεσκείας σας
 
Στις δύο κάθετες μονάδες της PEUGEOT GALLO σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα, μπορείτε να οδηγήσετε την έκδοση του PEUGEOT 308  που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μία COVID-safe εμπειρία test drive, υπό την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αυτός είναι σίγουρα ο ιδανικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε την πρώτη επαφή με το μελλοντικό σας αυτοκίνητο.

2. Λύσεις χρηματοδότησης στα μέτρα σας
Η PEUGEOT GALLO δημιουργεί για εσάς χρηματοδοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Η αγορά του νέου σας PEUGEOT 308 είναι εφικτή ακόμα και με 0% προκαταβολή. Επιπλέον, η περίοδος εξόφλησης του μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 96 μήνες. Ανάμεσα στις προτεινόμενες επιλογές απόκτησης του περιλαμβάνεται και η λύση της μακροχρόνιας μίσθωση (leasing), η οποία κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον όχι μόνο των επαγγελματιών, αλλά και των ιδιωτών.

3. Αγορά με εγγύηση τιμής
 
Η ελληνική αντιπροσωπεία, αντιλαμβανόμενη τις συνθήκες που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου λόγω της έλλειψης ημιαγωγών, διασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες της PEUGEOT GALLO που προβαίνουν σε παραγγελία, θα παίρνουν μία τελική «κλειδωμένη τιμή». Έτσι, με άμεση ισχύ, οι πελάτες της PEUGEOT GALLO μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία του νέου PEUGEOT 308 ή οποιουδήποτε μοντέλου επιθυμούν, με απόλυτα προστατευμένη τιμή αγοράς.

4. Δυνατότητα ανταλλαγής
Οι επιλογές απόκτησης του νέου σας PEUGEOT 308 από την PEUGEOT GALLO περιλαμβάνουν και την δυνατότητα ανταλλαγής. Ελάτε με το παλιό σας αυτοκίνητο στην κοντινότερή σας κάθετη μονάδα μας ή επισκεφθείτε το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων της GALLO S.A. (Τσούντα 55, Νέα Χαλκηδόνα) και εμείς θα προχωρήσουμε την ίδια στιγμή σε εκτίμηση της αξίας του, προσφέροντάς σας τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές της αγοράς.

+1.  Ασφάλιση οχήματος και κάλυψη εγγύησης αξίας του
Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στα οποία χρειάζεται να δώσετε προσοχή πριν αποκτήσετε το νέο σας PEUGEOT 308 είναι η ασφάλιση του οχήματος. Στην PEUGEOT GALLO έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε ένα πλήρες ασφαλιστικό πακέτο σε προνομιακές τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να εξασφαλίσετε και εγγύηση κάλυψης της αρχικής αξίας του οχήματός σας έως 3 έτη ή ακόμα και μέχρι το τέλος της χρηματοδότησής του.
 
PEUGEOT GALLO, η 1η σας επιλογή για την αγορά του νέου σας PEUGEOT 308


 
 

Η έρευνα αγοράς για την απόκτηση του νέου σας PEUGEOT 308 ξεκινά από τους κορυφαίους. Οι άνθρωποι της PEUGEOT GALLO είναι εκείνοι που την έφεραν στην πρώτη θέση των πωλήσεων ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους του δικτύου PEUGEOT – και όχι τυχαία. Επισκεφθείτε σήμερα μια από τις κάθετες μονάδες της σε Νέα Χαλκηδόνα ή Αγία Παρασκευή, για να γνωρίσετε τις μοναδικές προσφορές της και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της που δίνουν πραγματική αξία στην τελική αγορά σας.
 
Κάθετες μονάδες PEUGEOT GALLO (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT GALLO μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις