Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Χαλκιάς: Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης

31/5/2020

Από Δευτέρα 4 Μαΐου η έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων Nissan Χαλκιάς είναι και πάλι έτοιμη να σας υποδεχθεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το μοντέλο που ονειρεύστε.

H εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN απο το 1981, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση του ονόματος NISSAN.
 
Διαθέτει μεγάλη και σύγχρονη έκθεση αυτοκινήτων με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα test drive για να μπορέσει ο πελάτης να πάρει μια γεύση για το αυτοκίνητου που ενδιαφέρεται να αποκτήσει. Επίσης διαθέτει άριστα εξοπλισμένο συνεργείο, με πολυάριθμο και έμπειρο προσωπικό για την ταχύτερη, ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.
 
Η εταιρία στο πλαίσιο των αναγκών & υπηρεσιών των σύγχρονων οδηγών επεκτείνει τις δραστηριοτητές της, στελεχώνεται από μια θαυμαστή ομάδα επαγγελματιών που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη διαδικασία απόκτησης και συντήρησης ενός αυτοκινήτου σε μια ευχάριστη, άνετη και ξεχωριστή εμπειρία.
 
Αφουγκραζόμενη τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, στέκεται δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση. Αυτό άλλωστε ανέδειξε την εταιρεία στην μακρόχρονη πορεία της στο χώρο.

H φιλοσοφία της Halkias Group βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.
 
Nissan Χαλκιάς 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 242, 17673, Καλλιθέα
T : 2109531008-9
email: [email protected]
Site: https://www.halkiasgroup.gr
FB page: Halkias Group

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις