Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγήστε τη νέα Octavia στη SKODA ΚΟΙΛΑΚΟΣ

Διαβάστηκε από 9272 αναγνώστες - 19/9/2020

Έλα στη SKODA ΚΟΙΛΑΚΟΣ και απόλαυσε από κοντά την ολοκαίνουργια SKODA OCTAVIA, στην 4η γενιά της, που συναρπάζει με τις προηγμένες τεχνολογίες, τους χώρους, την άνεση, την ασφάλεια και το μοντέρνο, δυναμικό design της.

Η 4η γενιά της Οctavia, του μακράν πιο σημαντικού μοντέλου της εταιρείας στην σύγχρονη εποχή της είναι εδώ. Σε κάθε γενιά της από το 1991 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να αναρριχηθεί ψηλά στις λίστες των πωλήσεων, καταλαμβάνοντας σε πολλές χώρες την πρώτη θέση, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Συνολικά έχουν κατασκευαστεί 6,5 εκατομμύρια Octavia όλων των τύπων (σεντάν και Combi).
 
 Η Skoda Κοιλάκος πιστή στο ραντεβού με τους αγαπημένους φίλους της εταιρείας, προσφέρει τη δυνατότητα Test  Drive, ώστε να γνωρίσετε από κοντά και οδηγήστε τη λιμουζίνα της Τσέχικης φίρμας.   
 
Πιο όμορφη και με πιο τολμηρές γραμμές, η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda εκφράζεται απόλυτα στη νέα Octavia και της προσδίδει δυναμική και εκλεπτυσμένη εικόνα. Βασικό αισθητικό στοιχείο αποτελεί η πλήρης διαγραφή των τεσσάρων φωτιστικών σωμάτων στο εμπρός μέρος και η επιστροφή στο μονοκόμματο στιλ, με την εμπρόσθια μάσκα να εμφανίζει ένα πιο ιδιαίτερο σχεδιαστικό προφίλ. Αντίστοιχα στο πίσω μέρος, τα νέα φωτιστικά σώματα και η φάσα που τα ενώνει δημιουργεί την αίσθηση του αυξημένου πλάτους και εντείνει την πολυτελή υπόσταση της. 

 
Ριζικές αλλαγές θα συναντήσουν ο οδηγός και οι επιβάτες της νέας Skoda Octavia καθώς τόσο η διάταξη στο ταμπλό, όσο και οι τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζεται το μοντέλο λανσάρουν την... τελευταία λέξη της μόδας των Τσέχων. Πλήρως ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων, νέο τιμόνι με δύο ακτίνες και πληθώρα από μπουτόν, που βελτιώνουν την εργονομία, τραβούν μεταξύ άλλων την προσοχή. Εντούτοις, οι προβολείς πέφτουν στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, εκεί όπου βρίσκεται μια μεγάλη «αιωρούμενη» οθόνη αφής από 8,25 έως και 10 ιντσών για το σύστημα infotainment. Η Octavia είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που διαθέτει head-up display, ενώ το Virtual Cockpit στην τελευταία γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων διαθέτει οθόνη από 10 ιντσών. Μαζί με αυτά πρεμιέρα κάνουν τα συστήματα υποβοήθησης, όπως τα Collision Avoidance Assist και Exit Warning.


Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο οικογενειακός χαρακτήρας του μοντέλου, τόσο με την παρουσία της μεγάλης πέμπτης πόρτας όσο με τις γενναιόδωρες διαστάσεις του, εντός και εκτός. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο χώρο για τα γόνατα τους που είναι αυξημένος κατά 78 χιλιοστά. Όλα τα εξαρτήματα εσωτερικά έχουν ανασχεδιαστεί και αυξάνουν τα περιθώρια χώρων. Το πορτ-μπαγκάζ διατηρείται στα σημερινά επίπεδα κάτι που σημαίνει 600 λίτρα (+10 λτ.) για την απλή εκδοχή, ενώ η Combi έχει πάρει και 30 λίτρα μπόνους ανεβαίνοντας πλέον στα 640. 

 
Η Skoda Κοιλάκος είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σας γύρω από τα αυτοκίνητα Skoda.
 
Κατάστημα Α
Καλλιθέα- Λ.Συγγρού 330   210-9015100
Κατάστημα Β
Νέα Σμύρνη- Λ.Συγγρού 169   210-9357030
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα –Παρασκευή 9.30-20.30
Σαββάτο 9.30-15.00
Service Φανοποιεία
Δευτέρα –Παρασκευή 8.00-17.00
Website: https://skoda.koilakos.gr/



 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις