Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγήστε το νέο Citroen C3 στις εκθέσεις της ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ

Διαβάστηκε από 23336 αναγνώστες - 10/9/2020

Η Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E σας δίνει την ευκαιρία να δείτε από κοντά και να οδηγήσετε το Best seller της Γαλλικής εταιρείας. Ελάτε για ένα Test Drive με το ολοκαίνουργιο Citroen C3.

To γαλλικό μικρό, που αποτελεί το best-seller της φίρμας παγκοσμίως με 750.000 πωλήσεις, ανανεώθηκε για το 2020 φρεσκάροντας αρκετά εμφάνισή του σε συγκεκριμένα σημεία. Η Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E πιστή στο ραντεβού με τους αγαπημένους φίλους της εταιρείας, προσφέρει τη δυνατότητα Test  Drive, ώστε να γνωρίσετε από κοντά και οδηγήστε το νέο μοντέλο της Γαλλικής φίρμας.  

Το νέο C3 στο κομμάτι της αισθητικής λαμβάνει τώρα ελαφρώς διαφορετικό πρόβολο παίρνοντας έμπνευση από το Cxeprience concept. Στο εσωτερικό έχουν βελτιωθεί τα επίπεδα άνεσης μέσω της προσθήκης καθισμάτων Advanced Comfort (που έχουν ήδη λάβει τα μεγαλύτερα C5 Aircross SUV και C4 Cactus) και ενός υποβραχιονίου για τον οδηγό. 

Η οθόνη αφής των 7 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται ο οδηγός ενώ η τεχνολογία Mirror Screen διασφαλίζει πως το ανανεωμένο C3 θα είναι συμβατό τόσο με Android Auto όσο και με το σύστημα Apple CarPlay.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας. Η συνδεσιμότητα κυμαίνεται επίσης σε υψηλό επίπεδο αφού περιλαμβάνει τα συστήματα Connect Assist, Connect Nav για την πλοήγηση και το Connect Play για το σύστημα infotainment.

Στην Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E θα απολαύσετε, την καλύτερη εξυπηρέτηση!
 
Επικοινωνία:
ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Κεντρικό: Λ.Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) Σεπόλια 10443
Τ: 210 5121505
F: 210 5138015
 
Υποκατάστημα Μεσογέιων: Μεσογείων 487 Αγ. Παρασκευή 15343
Τ: 210 6015005
E-mail: [email protected]
 
www.omegahellas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις