Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Οι καλοκαιρινές σας διακοπές έχουν αφετηρία την Automotivo!

Οι καλοκαιρινές σας διακοπές έχουν αφετηρία την Automotivo!

Διαβάστηκε από 17334 αναγνώστες

Βαδίζοντας ήδη στην καλοκαιρινή περίοδο, και η ανάγκη για τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Δεν έχετε επομένως παρά να προετοιμάσετε και το αγαπημένο σας όχημα, λίγο πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Για να μένετε ξέγνοιαστοι και αυτό το καλοκαίρι, επιλέξτε ένα από τα καταστήματα της Automotivo στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της,σε Χαλάνδρι και Γέρακα καιπραγματοποιήστε έναν δωρεάν έλεγχο στο όχημα σας, εν όψει καλοκαιριού. Μεταξύ άλλων επωφελείστε από τον έλεγχο σε μέρη όπως ο κλιματισμός, η πίεση των ελαστικών, το υγρό των φρένων, η ρύθμιση των φωτών καθώς και μια πληθώρα απαραίτητων ακόμη σημείων για την εύρυθμη λειτουργία του.

H Automotivo αποσκοπώντας στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέρει 20% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά, διασφαλίζοντας ότι εσείς και οι συνεπιβάτες σας, θα αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ειδικότερα, μέσω του ομίλου Automotivo μένετε πάντα ήσυχοι, καθώς γνωρίζετε ότι όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση εμπρόθεσμης βλάβης τους, αποκαθίστανται πλήρως. ΜΆ αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην οικονομία χρήσης και διασφαλίζουν τόσο τις επιδόσεις όσο και τη μακροζωία του οχήματος σας. Είναι παράλληλα συμβατά με την τεχνολογία των κινητήρων Renault, Dacia και Peugeot, ταιριάζοντας απόλυτα στις προδιαγραφές αυτών των οχημάτων.

Και επειδή κανείς δεν επιθυμεί να βρεθεί προ εκπλήξεως στις διακοπές του, τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα, η Automotivo έχει φροντίσει με κάθε service, την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας για έναν χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι την κάλυψη κάθε απρόβλεπτου συμβάντος. Από περιπτώσεις ελαττωματικών ελαστικών μέχρι και παραδόσεις καυσίμων, το τεχνικό προσωπικό της Automotivo βρίσκεται πάντα δίπλα σας, παρέχοντας τη μέγιστη οδηγική εμπειρία.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα καταστήματα της Automotivo:

  • Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 278, Τ.Κ. 15232 & τηλ: 210 6817447 service4[at]automotivo.gr
  • Γέρακα, Καστοριάς 15, Τ.Κ. 153 44 & τηλ:210 6618686 service1[at]automotivo.gr
ή βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες στο https://automotivo.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις