Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Όλα τα νέα Peugeot σας περιμένουν στην GALLO S.A!

Όλα τα νέα Peugeot σας περιμένουν στην GALLO S.A!

Διαβάστηκε από 13622 αναγνώστες - 24/11/2022

Η GALLO S.A, 1η σε πωλήσεις αντιπροσωπεία Peugeot, σας προσφέρει όλα τα νέα μοντέλα της premium γαλλικής εταιρείας με τον τρόπο απόκτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η νέα σειρά μοντέλων της Peugeot έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αυτοκίνηση, κάνοντας την υβριδική και την ηλεκτρική τεχνολογία πιο προσιτές από ποτέ σε κάθε οδηγό. Η δε απόκτησή του δικού σας από την GALLO S.A., την πρώτη σε πωλήσεις αντιπροσωπεία Peugeot στην Ελλάδα εδώ και τρεις συνεχόμενες χρονιές (2019, 2020, 2021), συνδυάζεται από άριστη εξυπηρέτηση πάνω στις ανάγκες σας, η οποία και συνεχίζεται μετά την αγορά του με κορυφαίες After Sales υπηρεσίες. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα δούμε αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας που είναι διαθέσιμα ή αναμένονται πολύ σύντομα στα showroom της GALLO S.A σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα και υπερέχουν από τον ανταγωνισμό τους.
 
Η best-seller γκάμα νέων Peugeot στην GALLO S.A.

  • Νέο Peugeot 208 & e-208
Τo 1o σε πωλήσεις αυτοκίνητο πόλης κλέβει τις εντυπώσεις με το νεανικό sport design του που συνδυάζει χαμηλό προφίλ, αισθησιακές καμπύλες και μακρύ καπό. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το πρωτότυπο νέο PEUGEOT i-Cockpit� 3D.

 Αξιοποιήστε τη δέσμευση της Peugeot ως προς την Δύναμη της Επιλογής και επιλέξτε το είτε στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση με αυτονομία 362km ή με έναν από τους παρακάτω κινητήρες βενζίνης ή diesel:
  • 1.2 PureTech 75 S&S
  • 1.2 PureTech 100 S&S
  • 1.2 PureTech 100 S&S με αυτόματο κιβώτιο EAT8
  • 1.2 PureTech 130 S&S με αυτόματο κιβώτιο EAT8
  • 1.5 BlueHDi 100 S&S

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις