Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Online και άμεση πληροφόρηση για τους κατόχους Mercedes
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Online και άμεση πληροφόρηση για τους κατόχους Mercedes

Διαβάστηκε από 13855 αναγνώστες - 3/12/2021

Χρησιμοποιώντας το VIN Checker αποκτάτε πρόσβαση online σε διάφορες πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας εύκολα και αξιόπιστα.

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε έστω ακούσει για τον αριθμό πλαισίου οχήματος, ή αλλιώς VIN (Vehicle Identification Number), αλλά ποια είναι ακριβώς η χρησιμότητά του; Κατά πρώτον, αποτελεί την τεχνική ταυτότητα του αυτοκινήτου μας σε παγκόσμιο επίπεδο και διασφαλίζει τη μοναδικότητά του, αφού πρόκειται για έναν αριθμό ξεχωριστό για κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στον πλανήτη. Κατά δεύτερον, ο 17ψήφιος (κατά κύριο λόγο) αυτός αριθμός κρύβει κάποιες πληροφορίες για το αυτοκίνητο το οποίο συνοδεύει, όπως είναι για παράδειγμα ο τύπος κινητήρα, το έτος μοντέλου ή το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματος. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε είναι αρκετά χρήσιμο να έχει κανείς εύκολη και άμεση πρόσβαση σε τέτοιου τύπου πληροφορίες – και σε αυτό το πλαίσιο η Mercedes έχει αναπτύξει το VIN Checker, ένα online εργαλείο που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου σας, ελέγχοντας μόνοι σας κάποιες σχετικές με αυτό πληροφορίες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

VIN Checker για έλεγχο ανακλήσεων

 
Με το VIN Checker θα μπορείτε να έχετε και ενημέρωση για τυχόν ανακλήσεις που έχουν ανακοινωθεί από την εταιρεία και αφορούν το όχημά σας. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή τρέχουν κάποια προγράμματα ανακλήσεων για μοντέλα της Mercedes, που έχουν προληπτικό χαρακτήρα και αφορούν μεταξύ άλλων σε μετατροπές στο σύστημα κλιματισμού, σε ενημέρωση του λογισμικού του εγκεφάλου σε κάποιους κινητήρες πετρελαίου και σε αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού της Takata λόγω πιθανής αστοχίας υλικού. Δίνοντας λοιπόν τον αριθμό πλαισίου σας στο VIN Checker, βλέπετε αν το αυτοκίνητό σας περιλαμβάνεται σε κάποια από τις ανακλήσεις και κατόπιν μπορείτε να κλείσετε απευθείας το ραντεβού σας με κάποιον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή επίσης ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ, ώστε οι τεχνικοί της εταιρείας να προβούν δωρεάν στις απαραίτητες εργασίες. Τέτοιου τύπου ευκολίες είναι σημαντικές, ειδικά στις μέρες μας που αρκετοί επιλέγουν να περιορίσουν τις περιττές μετακινήσεις τους, ενώ, το σημαντικότερο, χρησιμοποιώντας το VIN Checker ενημερώνεστε για τυχούσες ανακλήσεις άμεσα, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι είστε πάντα σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα ανταποκρίνεται πάντα στα ποιοτικά στάνταρ της Mercedes.

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε