Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Gallo service– φανοποιείο: Γιατί να το επιλέξετε;

Opel Gallo service– φανοποιείο: Γιατί να το επιλέξετε;

Διαβάστηκε από 12209 αναγνώστες - 26/5/2023

H Opel Gallo κάνει δυναμική είσοδο στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service και φανοποιείου σε όλους τους κατόχους Opel.

Το service-φανοποιείο της Opel Gallo αποτελεί τη νέα πρόταση στα δυτικά προάστια για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αυτοκινήτων Opel. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το προτιμήσετε; Τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Λόγος #1: Πρόκειται για εξουσιοδοτημένο συνεργείο - φανοποιείο
Πρόκειται όχι απλά για ένα εξειδικευμένο, αλλά για εξουσιοδοτημένο συνεργείο – φανοποιείο που πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές της γερμανικής εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί άριστα ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του Οpel σας.
 
Λόγος #2: Οι τεχνικοί με εμπειρία WRC!
Από το 2022, η Gallo S.A«τρέχει» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Rally με δική της ομάδα. Μάλιστα, μετρά και δυο συμμετοχές επιπέδου WRC στο Rally Acropolis. Οι έμπειροι τεχνικοί της έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από αυτούς τους απαιτητικούς αγώνες, την οποία και αξιοποιούν στο service κάθε συμβατικού αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις