Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
PEUGEOT 3008 SUV: Ετοιμοπαράδοτο με leasing από την PEUGEOT GALLO

PEUGEOT 3008 SUV: Ετοιμοπαράδοτο με leasing από την PEUGEOT GALLO

Διαβάστηκε από 20691 αναγνώστες - 13/4/2022

Αναζητάτε το κορυφαίο C-SUV και δε μπορείτε να περιμένετε; Κανένα πρόβλημα, καθώς το ανανεωμένο PEUGEOT 3008 SUV σας περιμένει ετοιμοπαράδοτο και με χρονομίσθωση από την PEUGEOT GALLO.

Σε μία εποχή που οδηγοί και εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα οχήματα SUV, τα οποία στην πλειοψηφία των περιπτώσεών τους δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, η PEUGEOT GALLO εξασφάλισε και σας προσφέρει άμεσα διαθέσιμο το ανανεωμένο PEUGEOT 3008, το best-seller της κατηγορίας των C-SUVs, με δυνατότητα χρονομίσθωσης (leasing). Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους σας συμφέρει να προχωρήσετε άμεσα στην επιλογή του; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.
Επιλέξτε το νέο PEUGEOT 3008 SUV με leasing από την PEUGEOT GALLO γιατί…

1.Το μοντέλο δε χρειάζεται διαπιστευτήρια
Αν οι αριθμοί τα λένε όλα, τότε οι πρωτιές σε πωλήσεις στην κατηγορία του σε Ελλάδα και Ευρώπη μιλούν από μόνες τους. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αναδεικνύει τον δυναμικό χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα ισορροπεί την δύναμη με τη φινέτσα. Ανασχεδιασμένη από το μηδέν, η μπροστινή του όψη του προσδίδει μία ακόμα πιο ισχυρή προσωπικότητα. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί η μοναδική εμπειρία του I-Cockpit®, συμβόλου της μάρκας και ενός από τα βασικά στοιχεία του DNA της που καθιστούν την οδηγική εμπειρία του μοντέλου απλή και διαισθητική.

2. Διατίθεται στην έκδοση 1,5 130 HP BlueHDi ACTIVE PLUS με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων

Πρόκειται για μία πραγματικά πλήρη έκδοση με τον εξαιρετικά αποδοτικό και οικονομικό κινητήρα BlueHDi. Σε αυτή περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεσαι σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας:

  • Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
  • Cruise Control / Speed limiter με λειτουργία αναγνώρισης ορίου ταχύτητας
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι & αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες σε μαύρο μεταλλικό χρώμα Perla Nera με φλας & φωτισμό υποδοχής LED
  • "Pack City 1 : - Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός και πίσω με οπτική και ηχητική ειδοποίηση - Visiopark 1 : κάμερα οπισθοπορείας 180° (παρέχει στην οθόνη αφής την εικόνα και μια προβολή 180° του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το 3008 σας)"
  • Σύστημα Multimedia με οθόνη αφής 10" χωρητικής τεχνολογίας, 3D Navigation, λειτουργία Mirror Screen (Apple CarPlay / Android Auto), Bluetooth®, θύρα USB, ραδιόφωνο με ψηφιακό δέκτη DAB, MP3 και 6 ηχεία (4 + 2 tweeter)
  • Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με αεραγωγούς για τα πίσω καθίσματα
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός / πίσω συνεχόμενης λειτουργίας με σύστημα ανίχνευσης εμποδίου
  • Ζάντες αλουμινίου.

3. Το leasing αποτελεί τον πιο ευέλικτο τρόπο απόκτησης νέου αυτοκινήτου
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το leasing προτιμάται όχι μόνο από επιχειρήσεις, αλλά και από ιδιώτες οδηγούς. Οι λόγοι είναι ότι μειώνει δραστικά τα κόστη κατοχής ενός αυτοκινήτου, αποδεσμεύει κεφάλαια για άλλες ανάγκες και επιτρέπει στους οδηγούς να απολαμβάνουν πάντα τα τελευταία μοντέλα, χωρίς την δέσμευση που συνεπάγεται η αγορά τους. Το νέο PEUGEOT 3008 1,5 130 HP BlueHDi ACTIVE PLUS με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων είναι ετοιμοπαράδοτο στην PEUGEOT GALLO με:

  • Δυνατότητα χρονομίσθωσης μεταξύ 12 & 24 μηνών
  • 0 % προκαταβολή
  • Ευελιξία μίσθωσης
  • 20.000 ΧΛΜ / ΑΝΑ ΕΤΟΣ
  • 580 + ΦΠΑ το μήνα
4. Η PEUGEOT GALLO είναι ο αντιπρόσωπος που κάνει την διαφορά

Η απόκτηση του νέου σας PEUGEOT 3008 από την PEUGEOT GALLO είναι η πιο σίγουρη επιλογή. Η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων επιβατικών οχημάτων PEUGEOT στην Ελλάδα εδώ και τρεις συνεχείς χρονιές (2019, 2020, 2021), χάρη στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της που  σε συνδυασμό με τις καινοτόμες υπηρεσίες της και τις άκρως ανταγωνιστικές προσφορές της την καθιστούν σαφέστατα ως την top-of-mind επιλογή σας για την αγορά ή μίσθωση του νέου σας PEUGEOT.
 
Κάθετες μονάδες PEUGEOT GALLO (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT GALLO μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις