Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προσφορά για όλους τους κατόχους ΚΙΑ

Προσφορά για όλους τους κατόχους ΚΙΑ

Διαβάστηκε από 28395 αναγνώστες - 24/8/2022

Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μητρόπουλος ΑΕ προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε εργασίες και ανταλλακτικά service και ΕΚΠΤΩΣΗ 20% σε φίλτρα γύρης ενεργού άνθρακα και στις μπαταρίες, για να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αγαπημένου σου ΚΙΑ.

Μοναδικές προσφορές περιμένουν τους κατόχους KIA στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Χ. Μητρόπουλος ΑΕ. Κάντε το προγραμματισμένο SERVICE στο αυτοκίνητο σας και απολαύστε:

  • Έκπτωση 10% τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία σε όλες τις επισκευές του αυτοκινήτου σας
  • Έκπτωση 20% σε φίλτρα γύρης ενεργού άνθρακα και στις μπαταρίες
Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 
 
Επωφεληθείτε τώρα από την μοναδική προσφορά που ισχύει από 1/5 και επιλέξτε την Χ. Μητρόπουλος ΑΕ για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai     
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr   #mitropouloskia

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις