Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Service BMW και Mini στην Ηλιούπολη - AthensCarService

Service BMW και Mini στην Ηλιούπολη - AthensCarService

Διαβάστηκε από 68248 αναγνώστες - 9/5/2022

Η πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση της AthensCarService πάνω στα αυτοκίνητα των BMW και MINI αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

Τα ξεχωριστά αυτοκίνητα, όπως είναι τα μοντέλα της BMW και της MINI, απαιτούν και ιδιαίτερη φροντίδα. Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό σας, μπορεί να σας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι.

Κοινοποίησέ το »


Το ολοκληρωμένο συγκρότημα  AthensCarService στη Λ. Βουλιαγμένης 423 και Γουτεμβεργης 2 στην Ηλιούπολη, εκτείνεται σε 4.500τμ και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα service για τις μάρκες BMW και ΜINI. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών, φανοποιείο και τμήμα βελτιώσεων.

Τα γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW και της ΜΙΝΙ που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας. 
 
Η AthensCarService ΕΠΕ, στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, η AthensCarService θα σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εργασίες συντήρησης για το αγαπημένο σας BMW ή MINI .
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Γουτεμβεργης 2 Ηλιούπολη Τ.Κ : 163 46 
Τηλ.: +30 210 9933303 , +30 210 9933403
 Fax: +30 210 9927681
e-mail: [email protected]
Site: http://www.bmw-athenscar.gr