Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Κοιλάκος: Για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους

Διαβάστηκε από 18479 αναγνώστες - 17/12/2020

Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αυτοκινήτου, με εγγύηση χιλιομέτρων και εκατοντάδες ελέγχους που σε διασφαλίζουν, στην Skoda Κοιλάκος θα βρεις ακριβώς αυτό που ζητάς.

Πώς μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς... πονοκεφάλους;
Σήμερα ένας υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου έχει πραγματικά πολλές επιλογές. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πολλά και αξιόλογα μοντέλα να παρουσιάσουν. Για το λόγο αυτό, μπορείς πραγματικά να στραφείς στην αγορά ενός πιστοποιημένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, με εγγύηση χιλιομέτρων και εκατοντάδες ελέγχους που σε διασφαλίζουν.

Για να μπορέσεις να κάνεις ευκολότερη τη διαδικασία επιλογής ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μαζέψαμε τις συμβουλές που πάντα θα ήθελες να ακούσεις πριν προχωρήσεις στην αγορά:

Σκέψου τις ανάγκες σου
Αν είσαι οικογενειάρχης ίσως να χρειάζεσαι ένα οικονομικό sedan για τις ανάγκες της οικογένειας. Οι νέοι ίσως μπορούν να πάρουν ένα γρηγορότερο σπορ αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται στην ανάγκη να διαφέρουν.
Στην KOILAKOS CARPARK μπορείς να βρεις τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τις πιο ποιοτικές μάρκες αυτοκινήτων!

Αν κινείσαι όλη μέρα στην πόλη μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέλο που θα έχει προσιτά κόστη συντήρησης και μικρότερο μέγεθος. Αν πρέπει να ταξιδεύεις συχνά στην επαρχία και να μεταφέρεις την οικογένειά σου ίσως θα πρέπει να σκεφτείς ένα SUV που να ικανοποιεί τις ανάγκες για ασφαλή και οικονομική οδήγηση.

Δώσε σημασία στα κρυφά κόστη
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πρέπει να συμπεριλαμβάνει εκτός από το αρχικό κόστος και τα ακόλουθα:

Κόστος καυσίμων
Οι κατασκευαστές δίνουν πληροφορίες για το κόστος ανά 100 χμ. σε κάθε κινητήρα βενζίνης, diesel ή φυσικού αερίου. Μπορείς να πάρεις χρήσιμες πληροφορίες από την έκθεση αυτοκινήτων που θα επισκεφτείς. Στην KOILAKOS CARPARK μπορείς να βρεις αυτοκίνητα με χαμηλό κόστος κατανάλωσης και με εγγύηση χιλιομέτρων.

 
Συντήρηση και service
Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει να έχει τηρήσει όλο το πρόγραμμα συντήρησης και service που προτείνει ο κατασκευαστής. Τα αυτοκίνητα στη SKODA KOILAKOS έχουν πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service, εγγύηση χιλιομέτρων, εγγύηση ατρακάριστου, αλλά και 12μηνη εγγύηση κινητήρα (για αυτοκίνητα μέχρι 8 έτη).

Καλό θα είναι η έκθεση αυτοκινήτων να δίνει προτεραιότητα για μελλοντικά service στους κατόχους μεταχειρισμένων. Αυτό αποτελεί δέσμευση για τη SKODA KOILAKOS όπου μπορείς να βρεις το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που πάντα επιθυμούσες να έχεις στην κατοχή σου σε εκπληκτική τιμή και ικανοποιητικό πρόγραμμα service για πολλές χιλιάδες απροβλημάτιστων χιλιομέτρων.

Ασφάλιση
Η ασφάλιση αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα με τα κρυφά κόστη. Πρέπει να ελέγξεις αν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις έχει υψηλό κόστος ασφάλισης και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις.

Στην KOILAKOS CREDITY INSURANCE μπορείς να επιλέξεις την ασφάλιση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σου. Έχεις να επιλέξεις μεταξύ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και των πιο οικονομικών προγραμμάτων με πραγματικές καλύψεις που θα σε αποζημιώσουν σε μια δύσκολη στιγμή. 

 
Βρες μια έκθεση αυτοκινήτων που μπορεί να σε στηρίξει
Το να αγοράζεις ΄μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από έκθεση ίσως να μην είναι η φθηνότερη επιλογή, είναι όμως η ασφαλέστερη. Μια έκθεση αυτοκινήτων όπως η KOILAKOS CARPARK μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικιλία οχημάτων, με ελεγμένα χιλιόμετρα, service και ΚΤΕΟ.

Επιπλέον μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό σου αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η KOILAKOS CARPARK μπορεί να σου δώσει το πιο ευέλικτο πλάνο αποπληρωμής για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο των ονείρων σου. Συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας, μπορείς να αγοράσεις το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σου ακόμα και με 0% προκαταβολή και ως 84 δόσεις με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς.
Μόνο τότε μπορείς να είσαι ήσυχος ότι η επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σου, είναι η καλύτερη δυνατή για εσένα και την...τσέπη σου.

Κανόνισε ενα test drive
Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι περισσότεροι αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν test drive στο αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσουν. Ιδιαίτερα όταν αγοράζεις από ιδιώτη μια τέτοια επιλογή ίσως να είναι και απαγορευτική.
Στη KOILAKOS CARPARK, μπορείς να δεις online το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και να κλείσεις ραντεβού για test drive. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το μεταχειρισμένο που πρόκειται να αγοράσεις είναι αξιόπλοο και μπορεί να τα καταφέρει στις καθημερινές διαδρομές στην πόλη ή στην επαρχία.

Υπάρχει ακόμα εργοστασιακή εγγύηση;
Όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από ιδιώτη δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την εργοστασιακή εγγύηση. Στη SKODA KOILAKOS, τα περισσότερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι εντός του χρόνου της εργοστασιακής εγγύησης. Αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, που μπορεί να σου εξασφαλίσει την κάλυψη που χρειάζεσαι για κάθε επισκευή μηχανικού μέρους ή αμαξώματος (όσα καλύπτονται από την ανάλογη εγγύηση του κατασκευαστή).

Τι γίνεται με τα extras;
Τα περισσότερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη KOILAKOS CARPARK έρχονται με πλούσιο extra εξοπλισμό που δεν χρειάζεται να πληρώσεις μια περιουσία για να τον αποκτήσεις. Είναι ίσως ο πιο δελεαστικός λόγος για να επιλέξεις την αγορά ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Δερμάτινα καθίσματα, κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG), ζάντες αλουμινίου, οθόνη TFT, αλλά και τιμόνι πολλαπλών χρήσεων είναι μόνο λίγα από όσα μπορείς να βρεις στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της KOILAKOS CARPARK, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις μια περιουσία για να τα αποκτήσεις!

Τα χαρτιά της μεταβίβασης σου φαίνονται βουνό;
Για κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χρειάζεται να χάσεις τουλάχιστον μια ημέρα από τη δουλειά σου για να μεταβείς στις δημόσιες υπηρεσίες. Αν αγοράζεις από ιδιώτη ίσως και να χρειαστείς παραπάνω χρόνο και υπομονή…

Στη KOILAKOS CARPARK το εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να κάνει τη μεταβίβαση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παιχνίδι για σένα. Χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο από την εργασία σου, συμπληρώνεις φόρμες και εξουσιοδοτήσεις στην έκθεση και φεύγεις αμέσως και με το κλειδί στο χέρι! 


Βρες το αυτοκίνητο των ονείρων σου στην καλύτερη τιμή της αγοράς
  • Αγοράζοντας ένα ποιοτικό και ελεγμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την SKODA KOILAKOS έχεις τα πλεονεκτήματα:
  • Εγγυημένα χιλιόμετρα και βιβλίο service
  • Αγοράζεις το αυτοκίνητο που παντα επιθυμούσες σε μοναδική τιμή
  • Αποφεύγεις την γρήγορη υποτίμηση της αξίας του και κερδίζεις
  • Έχεις πάντα έναν συνεργάτη δίπλα σου να σε συμβουλεύει για τους χρόνους συντήρησης και να σου λύσει κάθε απορία για το μεταχειρισμένο σου όχημα
  • Μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική προσφορά για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και να λάβεις απάντηση το συντομότερο δυνατό

Έλα στην έκθεση της SKODA KOILAKOS και δες από κοντά τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμές που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Ποτέ ξανά το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν ήταν τόσο συμφέρον!
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις