Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην Automotivo το όφελος της συντήρησης πολλαπλασιάζεται

8/5/2020

Εκμεταλλεύσου τα προνομιακά πακέτα service για Renault, Dacia και Peugeot που προσφέρει η Automotivo Τρομπούκης και βγες τριπλά κερδισμένος. Δες με ποιο τρόπο..

Με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, σεβασμό στις ανάγκες σας, αλλά και μέριμνα για το συμφέρον σας, η Automotivo προσφέρει σε όλους τους κατόχους Peugeot , Renault & Dacia  με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών, προνομιακά προγράμματα service.
 

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Renault Total Care 5+ περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58€ προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη.

Ενδεικτικά:
• Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
• Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
• Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
• Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
• Καθαρισμό A/C κ.α.

Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Το πρόγραμμα Peugeot Service Active 5+ προσφέρει  ένα ολοκληρωμένο service  με γνήσια ανταλλακτικά Peugeot  ,απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). Η Automotivo Peugeot σας προσφέρει εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του Peugeot σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά.
 
Παράλληλα για όλους τους χρήστες των προγραμμάτων, η Automotivo προσφέρει  προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια , Automotivo Αssistance , για ένα έτος, ενώ για όλους τους πελάτες είναι δωρεάν η υπηρεσία  Pick Up Delivery.
 
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα καταστήματα της Automotivo στο Γέρακα ή στο Χαλάνδρι και επωφεληθείτε των προσφορών. 


Automotivo Χαλάνδρι
Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 278 Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
Τηλέφωνο: 210 6817447
Email: [email protected]
           [email protected]
           [email protected]


Automotivo Γέρακας
Διεύθυνση: Καστοριάς 15 Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
Τηλέφωνο: 210 6618686
Email: [email protected]
           [email protected]
           [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις