Το Renault Captur, είναι το Αυτοκίνητο του 2021 στην Ελλάδα!

Διαβάστηκε από 12254 αναγνώστες - 20/1/2021

Το Ευρωπαϊκό best seller Renault Captur ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο του 2021» στην Ελλάδα!

 
 

RENAULT : Captur αυτοκίνητο της χρονιάς, μάθε περισσότερα

RENAULT : Automotivo Service, κλείσε σήμερα ραντεβού

Η Automotivo σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά το Renault Captur, το «Αυτοκίνητο του 2021» για την Ελλάδα, είτε στις εκθέσεις της στο Χαλάνδρι και τον Γέρακα, είτε online κλείνοντας ραντεβού μέσω της πρωτοποριακής, νέας υπηρεσίας «Automotivo live streaming».

Το Renault Captur είναι ο νικητής του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα με μεγάλη διαφορά ψήφων, συγκεντρώνοντας  405 βαθμούς μετά την καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία των δημοσιογράφων-μελών που τον απαρτίζουν. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε, φέτος, διαδικτυακά, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Οι 27 δημοσιογράφοι-μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ο οποίος, εδώ και μια δεκαπενταετία, είναι ο μόνος ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και διασυνδέσεις με συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, καθώς οι εκλέκτορές του αρθρογραφούν σε πληθώρα σημαντικών εντύπων και ψηφιακών μέσων, παρουσίασαν αναλυτικά την ανοιχτή ψηφοφορία τους.

Τα κριτήρια επιλογής αφορούν, πάντοτε, την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που προάγει την ιδέα της σύγχρονης αυτοκίνησης στους Έλληνες καταναλωτές και τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Κλείσε σήμερα το δικό σου test drive στην Automotivo και ζήσε την εμπειρία του απόλυτου crossover Renault Captur, του Νο1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του!

Automotivo Χαλάνδρι
Λ.Κηφισίας 278
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
210 6817447
[email protected]

Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15
Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
210 6618686
[email protected]