Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το καταλληλότερο μέρος για το Ford σας
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το καταλληλότερο μέρος για το Ford σας

Διαβάστηκε από 34084 αναγνώστες - 13/12/2021

Με πλήρη κάλυψη των αναγκών του οδηγού και με πληθώρα χρήσιμων υπηρεσιών, η φροντίδα που παρέχουν στο Ford σας τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας είναι απαράμιλλη.

Η διατήρηση ενός αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση δεν είναι όσο απλό πράγμα φαίνεται. Δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο το καλομεταχειρίζεται ο οδηγός και οι επιβάτες του (ή κατά πόσον χρησιμοποιεί την εφαρμογή FordPass, για να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και απομακρυσμένα, διάφορα δεδομένα για το αυτοκίνητο), αλλά και με το πώς συντηρείται μηχανικά ή επισκευάζεται σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Σίγουρα έχει να κάνει και με το ποιος είναι εκείνος που προβαίνει στη συντήρηση ή την επισκευή αυτή. Κι εδώ έχουμε ένα βασικό αξίωμα: εκείνος που δημιουργεί κάτι, το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Συνεπώς προκύπτει η λογική παραδοχή ότι, κανείς άλλος δεν ξέρει καλύτερα το Ford σας από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας. Αυτός δεν είναι ένας αυθαίρετος συλλογισμός, αλλά δεν είναι ανάγκη να βασιστείτε στο λόγο μας – παρακάτω παραθέτουμε τα στοιχεία και μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας!

Κοινοποίησέ το »

 
Πλήρης κάλυψη για όλες τις ανάγκες
 
Κατά πρώτον, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford διαθέτουν τα καταλληλότερα εργαλεία για τον έλεγχο και την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Τα οποία χειρίζονται ειδικά εκπαιδευμένοι σε αυτά τεχνίτες. Οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στα μοντέλα της εταιρείας. Και ασχολούνται μόνο με εκείνα, συντηρούν και επισκευάζουν ένα σωρό κάθε μέρα. Κατά δεύτερον, τα ανταλλακτικά. Πηγαίνοντας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εξασφαλίζετε ότι στο αυτοκίνητό σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά Ford με εγγύηση. Και το σημαντικότερο, η εταιρεία προσφέρει εγγύηση καλύτερης τιμής – αν δηλαδή βρείτε κάποια φθηνότερη προσφορά από ό,τι πληρώσατε για τις εργασίες που κάνατε και τα ανταλλακτικά που χρειάστηκαν σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, η Ford σάς επιστρέφει τη διαφορά στο χέρι! Εντωμεταξύ, ενισχύοντας περαιτέρω τη διαφάνεια και την επαφή με τους πελάτες της, η Ford έχει καθιερώσει το Video Check, την ψηφιακή καταγραφή δηλαδή της βλάβης του αυτοκινήτου σας. Ο τεχνικός βιντεοσκοπεί τη βλάβη και μπορεί να σας στείλει το βίντεο, ώστε να γνωρίζετε ποιο ανταλλακτικό έχει πάθει ζημιά και πόση, για παράδειγμα.



Εκτός από τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η προγραμματισμένη συντήρηση του Ford σας στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σάς εξασφαλίζει και πανευρωπαϊκή, εικοσιτετράωρη οδική βοήθεια μέχρι το επόμενο σέρβις ως μπόνους! Και μιας που αναφέραμε τα σέρβις, να πούμε ότι μπορείτε να κλείσετε ραντεβού online για οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, με παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας και με ανέπαφη εξόφληση. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις