Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ορεινές δραστηριότητες, μαγικές τοποθεσίες

Διαβάστηκε από 19174 αναγνώστες - 14/6/2021

Μπορεί οι καλοκαιρινοί μήνες να επιτάσσουν εξορμήσεις σε παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα αναζητήσουν την απομόνωση του βουνού. Με το νέο ελαστικό EfficientGrip Performance 2, η Goodyear σας δίνει τη δυνατότητα να διανύσετε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις φτάνοντας σε ανεξερεύνητες τοποθεσίες, μακριά από το αστικό περιβάλλον, για πεζοπορία ή ορεινή ποδηλασία. Ταυτόχρονα, η βελτιωμένη απόδοση των συγκεκριμένων ελαστικών στο βρεγμένο, εξασφαλίζει ασφαλή ταξίδια ακόμα και σε τοποθεσίες με αυξημένο υψόμετρο, οπού ενδεχομένως να συναντήσετε άσχημες καιρικές συνθήκες ακόμα και τους θερινούς μήνες. Ένας από τους πιο διαδεδομένους προορισμούς για πεζοπορία είναι το Φαράγγι του Βίκου, το οποίο απέχει περίπου 30 χλμ. από τα Ιωάννινα, σε πολλά σημεία ξεπερνά τα 1.500 μ. υψόμετρο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρες. Το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2 σε πάει πιο μακριά, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να μην επισκεφθείς και τα Μετέωρα, όπου σε απόσταση 350 χλμ. από την Αθήνα θα συναντήσεις απίστευτης ομορφιάς μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία μακριά από την πολυκοσμία.



EfficientGrip Performance 2: Οι αρετές του «συμμάχου» στις μακρινές εξορμήσεις
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι η «Mileage Plus Technology». Πρόκειται για τεχνολογία στο πέλμα του ελαστικού που εξασφαλίζει περισσότερα χιλιόμετρα και αυξημένη διάρκεια ζωής. Τα αποτελέσματα σε πραγματικές συνθήκες επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της εταιρείας, αφού σε σύγκριση με τον προκάτοχο κατάφερε να αυξήσει την χιλιομετρική απόδοση κατά 50%. Πέρα όμως από αυτό, αξιοσημείωτη είναι και η βελτίωση του φρεναρίσματος κυρίως στο βρεγμένο,  με το EfficientGrip Performance 2 να μειώνει την απόσταση πέδησης συγκριτικά με τον προκάτοχό του κατά 7%. Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε με τη χρήση πιο εύκαμπτου πέλματος που απομακρύνει το νερό.

Τα δύο αυτά στοιχεία, η αυξημένη χιλιομετρική απόσταση και η ασφάλεια που παρέχει το ελαστικό στο βρεγμένο οδόστρωμα, καθιστούν το Goodyear EfficientGrip Performance 2 ως μία εξαιρετική επιλογή. Θα αποτελέσει τον σύμμαχό σας ώστε να γνωρίσετε όλες τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες σε μακρινούς προορισμούς, τηρώντας στο ακέραιο το πρωτόκολλο κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αυτή τη στιγμή, «τρέχει» ο διαγωνισμός «Outdoor Activities in Greece», οπότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρειας στο Facebook και να λάβετε μέρος στην κλήρωση ενός σετ ελαστικών EfficientGrip Performance 2 ακολουθώντας τις οδηγίες. Ήρθε η στιγμή να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να κάνουμε πράξη τη... φιλοσοφία της επιτυχημένης εταιρείας ελαστικών που δεν είναι άλλη από το «Start Something Great Today»! 
 

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει