Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Από μόλις 15.955 ευρώ τα CNG μοντέλα της SEAT

    Διαβάστηκε από 69139 αναγνώστες - 8/10/2019

    Οι TGI εκδόσεις της SEAT πλέον γίνονται προσιτές για όλους με τιμές που ξεκινούν από τις 15.955 ευρώ, ώστε η κάθε οικογένεια να μπορεί να χαρεί τόσο τα οικονομικά, όσο και περιβαλλοντολογικά οφέλη της. Φυσικά συνδυάζονται και με πλούσιο εξοπλισμό, δίνοντας στον οδηγό και τους επιβάτες όλες τις τεχνολογικές και όχι μόνο ανέσεις.

    Το SEAT Ibiza αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη και value for money μικρά μοντέλα της αγοράς. Η τελευταία του γενιά αποθεώνει τους χώρους και την οδηγική εμπειρία, την ώρα που ενστερνίζεται όλες τις νέες τεχνολογίες. Αιχμηρό και μοντέρνο όσο ποτέ, διατηρεί την ευελιξία του, συμπεριφέρεται όμως σαν μικρομεσαίο και πλέον χαίρεται το δικό του φανατικό κοινό. Πλέον ο  1.0 TGI CNG 90 PS στην έκδοση Style, κοστίζει 15.955 ευρώ και με συνολική χωρητικότητα 13,8 κιλών, παρέχει 360 χλμ. κίνησης αποκλειστικά με φυσικό αέριο και άλλα 150 χλμ. από την 9 κιλών δεξαμενή βενζίνης. Με 90 ίππους και 160 Nm ροπής αγγίζει τελική ταχύτητα στα 180χλμ./ώρα και δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τις άλλες εκδόσεις. Ικανό τόσο για μέσα στην πόλη, όσο και για ταξίδια, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το πόσο όμορφα συνεργάζονται τα μικρά μοντέλα με την λειτουργία CNG.



    Ένα σκαλί πιο πάνω και αγγίζοντας την μικρομεσαία κατηγορία, συναντάμε το πιο ολοκληρωμένο και τεχνολογικά άρτιο SEAT Leon που φτιάχτηκε ποτέ. Μοντέρνο και πάντα σπορτίφ, παρέχει χώρους που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ενώ παράλληλα υιοθετεί τεχνολογίες που θα κάνουν την οδήγηση ξανά απόλαυση. Φυσικά αποκορύφωμα του η πολύ καλή ποιότητα κύλισης που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους κορυφαίους της κατηγορίας. Πλέον ο 1.5 TGI 130 PS κοστίζει 19.505 ευρώ, με την συνολική χωρητικότητα των τριών δεξαμενών να είναι στα 17.3 κιλά, αποφέροντας στο μικρομεσαίο μοντέλο 440 χλμ. κίνησης αποκλειστικά με φυσικό αέριο, όσο τα 9 λτ. βενζίνης προσθέτουν άλλα 140χλμ. 130 ίπποι και 200 Nm ροπής παρέχουν σπουδαίες επιδόσεις ενώ συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε με DSG κιβώτιο.



    Τέλος, το SEAT Arona σπάει το κατεστημένο και γίνεται το πρώτο crossover με την επιλογή καύσης CNG παγκοσμίως.  Το πιο value for money και εύχρηστο αστικό crossover της αγοράς που τα κάνει όλα. Χώρους για οικογένεια, τεχνολογίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και απόσταση από το έδαφος που εντείνει την crossover ταυτότητα του. Το μεγάλο fun club πλέον της SUV κατηγορίας άνοιξε την αγκαλιά του και όχι μόνο δέχθηκε την ισπανική πρόταση, μα την κατέταξε ανάμεσα στις κορυφαίες. Μεγάλος άσσος στο μανίκι του η μοντέρνα και σπορτίφ εμφάνιση που είναι σε θέση να καλύψεις τις σχεδιαστικές ανάγκες ενός φοιτήτη, ενώ παράλληλα να συνοδεύσει κομψά μία οικογένεια. Οι 3 δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 13,8 κιλών στην CNG έκδοση με τον 1.000άρη TGI 90 PS, του εξασφαλίζουν αυτονομία μέχρι και 360χλμ. με αποκλειστική χρήση CNG, ενώ η δεξαμενή 9 λτ. βενζίνης προσθέτει άλλα 150 χλμ. αυτονομίας. Με 90 ίππους, 160 Nm ροπής και τελική άνω των 172χλμ./ώρα. δεν του λείπει τίποτα, ενώ γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό όταν κοστίζει μόλις 17.190 ευρώ.


     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ