Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εντυπωσιακά ευρύχωρο και ευέλικτο

    Διαβάστηκε από 25673 αναγνώστες - 31/10/2019

    Τίποτα δεν μαρτυρά την διπλή φύση του
    Μην περιμένετε κάποια σχεδιαστική αλλαγή σε σχέση με τα συμβατικά Fiat Panda, καθώς δεν θα βρείτε. Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα παραμένει 100% το ίδιο, όπως και οι αναλογίες, με μόνη διαφορά την αυξημένη κατά 54 χλστ. απόσταση από το έδαφος, λόγω της διαμόρφωση του δαπέδου για την τοποθέτηση των 2 έξτρα δεξαμενών καυσίμου. Αυτή η ανεπαίσθητη αλλαγή, μαζί με μερικά λογότυπα, είναι οι μόνες μαρτυρίες παρουσίας του διπλού καυσίμου σε ένα σχεδόν κλασικό πλέον μοντέλο.

    Από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας με σταθερή οδική συμπεριφορά
    Η έκδοση με το διπλό καύσιμο δεν επηρεάζει στο ελάχιστο, καμπίνα και ποιότητα. Το Fiat Panda παραμένει ένα από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας, φιλοξενώντας άνετα 4 ενήλικες, ενώ η ποιότητα του είναι πολύ καλή. Εύχρηστη κονσόλα, λεβιές σε ιδιαίτερα βολική θέση και χωρισμένο σε 4 τμήματα καντράν, συμπληρώνουν την εικόνα της μοντέρνας και άνετης καμπίνας, στην οποία ο κάθε οδηγός μπορεί να βάλει την δική του πινελιά.

    Στο δρόμο, το Fiat Panda CNG διατηρείται ευχάριστο, ευκολοδήγητο και με καλή άνεση από την ανάρτηση, η οποία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους από τις τρομερές κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων. Παράλληλα, στα μεγάλα ταξίδια παραμένει ασφαλές και σταθερό, ενώ στις στροφές, το υπερυψωμένο πλαίσιο και η μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης (έρχονται από το Panda Trekking και το Panda 4X4), συνεπάγονται ελαφρώς υψηλότερες κλίσεις από το αμάξωμα, χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα του αυτοκινήτου.