Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service για Daihatsu στην Ηλιούπολη - Σαλιαρίδης

Service για Daihatsu στην Ηλιούπολη - Σαλιαρίδης

Διαβάστηκε από 90272 αναγνώστες - 30/3/2023

Το σπίτι των Daihatsu. Εάν είστε και εσείς ιδιοκτήτης ενός μοντέλου Daihatsu δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την συντήρηση του. Το συνεργείο Σαλιαρίδης αναλαμβάνει παντός τύπου εργασία που αφορά το αγαπημένο σας αυτοκίνητο, πάντα με την εγγύηση, την ποιότητα και την εμπιστοσύνη του ονόματος Σαλιαρίδης.

Το συνεργείο Ιωάννης Σαλιαρίδης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης για μοντέλα Daihatsu και όχι μόνο , που αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η περιοδική συντήρηση εξασφαλίζει μακροχρόνια σχέση συμβίωσης με το αυτοκίνητό σας. Η Daihatsu Σαλιαρίδης  με πολυετή εμπειρία, θα σας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κοινοποίησέ το »

 
Η εταιρεία Σαλιαρίδης προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης, λύσεις σε ηλεκτρολογικά προβλήματα, γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Daihatsu, εμπορία ελαστικών, service για το air condition, φροντίδα του αυτοκινήτου με ξεθάμπωμα ή γυάλισμα των φανών, καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων. Αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιίας, με την εμπειρία του προσωπικού να εγγύαται το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν είστε κάτοικος νησιού, οι άνθρωποι της εταιρίας αναλαμβάνουν να παραλάβουν και να σας παραδόσουν το αυτοκίνητο σας μετά το πέρας των εργασιών.

Η εταιρεία Σαλιαρίδης ασχολείται επίσης με την εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ηλιούπολη μπορείς να επιλέξεις το επόμενο σου αυτοκίνητο, μέσα από μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων.





...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις