Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι προκαθορισμένες επισκέψεις στο συνεργείο είναι εναρμονισμένες με τις πιθανές ημερομηνίες λήξης μερών του αυτοκινήτου.

    Παροχές ενός καλού συνεργείου

    27/7/2017

    Ένα καλό συνεργείο έχει τη δυνατότητα να μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα μας εξοικονομήσουν κόπο και χρήματα. Επιπρόσθετα, στα εξειδικευμένα συνεργεία, εργάζονται μηχανικοί με μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων.
     Πολλοί από αυτούς έχουν δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες των συγκεκριμένων εταιρειών.
    Εκτός από ποιότητα εργασίας ένα καλό, εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί πολλές φορές να μας προσφέρει πρόσθετες, δωρεάν παροχές όπως είναι: 
    • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης. Για όσο διαρκέσει η επιδιόρθωση του δικού μας οχήματος, εφοδιαζόμαστε με ένα αυτοκίνητο μετακίνησης ως παροχή του συνεργείου.
    • Απευθείας είσπραξη από ασφαλιστικές εταιρείες. Η γραφειοκρατία καλά κρατεί και προς διευκόλυνση μας πολλά εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν αυτό το γολγοθά. 
    • Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου στο χώρο μας. Με τη καθημερινότητα να μη δύναται να σταματήσει ακόμα και το να πάμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητο μας ίσως μας βγάζει εκτός προγράμματος.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ