Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

1.000άρι premium, SUV που δεν καίει ή μικρό diesel;

22/2/2018

Επιλέγουμε τρία μοντέλα - ευκαιρίες που σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε εάν είστε σε αναζήτηση καινούργιου. Το καθένα έχει κάτι μοναδικό να δώσει. Ποιο επιλέγετε και γιατί.

Επιλέγουμε τρία μοντέλα - ευκαιρίες που σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε εάν είστε σε αναζήτηση καινούργιου. Θέλετε μικρό diesel; 1000άρι premium ή Crossover που να μην καίει;
 
 
Skoda Kodiaq 1.4 TSI 125ps 4x2                    22.000 ευρώ

Με 22.000 ευρώ για τη βασική του έκδοση, το νέο Skoda Kodiaq είναι η καλύτερη περίπτωση στην κατηγορία των SUV αυτή τη στιγμή, καθώς προσφέρει την καλύτερη αίσθηση πολυτέλειας, εκτός από τους κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Μπορεί να μην είναι τετρακίνητο αλλά η μεγάλη απόσταση από το έδαφος δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να πάει και σε χωματόδρομο.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης αλλά αυτό που κάνει το Kodiaq να ξεχωρίζει είναι η ποιότητα που προσφέρει στους επιβάτες του. Σε αυτόν τον τομέα, το Kodiaq μπορεί να συγκριθεί μόνο με πολύ ακριβότερα πολυτελή SUV. Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, με το Kodiaq αγοράζεις «περισσότερο αυτοκίνητο»
Το ŠKODA KODIAQ κερδίζει τις εντυπώσεις με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό δυναμικής σχεδίασης, άφθονο χώρο, μεγάλη λειτουργικότητα, υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας. Θέλετε κάτι παραπάνω;
 



Nissan Micra 1.5 dCi Energy                   15.190 ευρώ

Στη βασική του έκδοση με τον diesel κινητήρα, το νέο Micra με την εντυπωσιακή νέα σχεδίαση, είναι μια εξαιρετική επιλογή από τη μικρή κατηγορία. Η τιμή του είναι πολύ καλή για τα δεδομένα του ανταγωνισμού, μιας και με 15.190 ευρώ εκτός από το πιο καινούργιο μικρό μοντέλο, αγοράζεις ένα πολύ οικονομικό αυτοκίνητο. Με τους χώρους για τους επιβάτες και τα 300 λίτρα για τις αποσκευές, το νέο Nissan Micra μπορεί να παίξει και το ρόλο του οικογενειακού.

Είναι εξαιρετικό στο δρόμο και πολύ άνετο για τους επιβάτες, ενώ οι 90 ίπποι προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις και το κυριότερο, δίνουν τη δυνατότητα για κορυφαία οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου και μεγάλη αυτονομία με ένα ρεζερβουάρ.
Έχει 6 αερόσακους και όλο το πακέτο του εξοπλισμού ασφαλείας, με ABS και ESP, ενώ ίδια είναι και η εικόνα του εξοπλισμού άνεσης. Μόνη «παραφωνία» η απουσία των πίσω ηλεκτρικών παραθύρων από όλες τις εκδόσεις του νέου Micra.
Προτιμάμε τη συγκεκριμένη έκδοση από την ανταγωνιστική με τον turbo βενζινοκινητήρα των 0,9 λίτρων και τους 90 ίππους (15.090 ευρώ) γιατί θεωρούμε πιο σημαντικό το να είναι το αυτοκίνητο πιο οικονομικό στη χρήση, από το να έχει ζάντες αλουμινίου και να κοστίζει 100 ευρώ λιγότερα. Συμφωνείτε;


 
Audi ASportback 1.0 TFSI 116ps                   22.400 ευρώ

Το Audi A3 Sportback με τον turbo βενζινοκινητήρα των 999 κ.εκ., διακρίνεται ανάμεσα στα premium μικρομεσαία καθώς προσφέρει πλούσιους χώρους και πολύ καλή ποιότητα στα υλικά και την συναρμολόγηση.
Με δεδομένες τις ικανότητες του συνδυασμού του κινητήρα με το 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το Sportback είναι ένα πλήρες πακέτο που καλύπτει κάθε απαίτηση.
Η οδική συμπεριφορά του Α3 είναι εξαιρετική. Οι 116 ίπποι στο δρόμο το κάνουν ιδιαίτερα ικανό καθώς ο turbo κινητήρας του ενός λίτρου έχει κορυφαίες ροπές. Τα 22.400 ευρώ είναι τα λιγότερα χρήματα που μπορεί να δώσει κανείς για ένα πολυτελές μικρομεσαίο. Ουσιαστικά αγοράζετε ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει βρει την απόλυτη χρυσή τομή ανάμεσα σε εμφάνιση, επιδόσεις και κόστος. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να περάσετε ομαλά στον premium κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις