Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3, Nissan Micra ή Seat Ibiza στις βασικές εκδόσεις;
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3, Nissan Micra ή Seat Ibiza στις βασικές εκδόσεις;

Διαβάστηκε από 37572 αναγνώστες - 13/1/2022

Το Citroen C3, το Nissan Micra και το Seat Ibiza είναι 3 δημοφιλή μικρά, που έχουν παρόμοια τιμή στη βασική τους έκδοση, γύρω στα 15.000 ευρώ. Με εμφάνιση που ξεχωρίζει και διαφορετική συμπεριφορά στο δρόμο, ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε τα 3 αυτοκίνητα μεταξύ τους!

Όσο δημοφιλή και αν γίνονται τα SUV, τα μικρά μοντέλα είναι αυτά που παραμένουν στην κορυφή των πωλήσεων. Οι εξωτερικές διαστάσεις παραμένουν «μαζεμένες», αλλά παρόλα αυτά έχουν αυξηθεί σε σχέση με παλιότερα, κάτι που έχει κάνει θαύματα στον τομέα της ευρυχωρίας και της εργονομίας. Τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας δεν είναι πλέον αποκλειστικά για την πόλη, ενώ παράλληλα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.Συγκρίνουμε 3 δημοφιλή μικρά στις βασικές τους εκδόσεις: Citroen C3, Nissan Micra και Seat Ibiza, έχουν παραπλήσια τιμή, γύρω στα 15.000 ευρώ. Πού ξεχωρίζει το κάθε μοντέλο;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 



Κοστίζουν γύρω στα 15.000 ευρώ, το Ibiza έχει έγχρωμη οθόνη, το C3 cruise control

Το Citroen C3 είναι διαθέσιμο με τιμή από 15.600 ευρώ, στην έκδοση Flair με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 λίτρων και 83 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων.
Στο βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε air condition, φώτα LED εμπρός, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, μία μονόχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών για το ηχοσύστημα, καθώς και σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.
Για επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως αυτόματος κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες φωτός-βροχής και έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στο ταμπλό, θα πρέπει να επιλέξετε την επόμενη, Feel, έκδοση, η οποία έχει τιμή 16.500 ευρώ.
Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή (ευρώ)
Seat Ibiza 80 PS Reference 14.890 
Nissan Micra 92 PS Energy 15.290
Citroen C3 83 PS Flair 15.600
Το Nissan Micra έχει τιμή 15.290 ευρώ, για την εισαγωγική έκδοση Energy, με τον turbo κινητήρα 1 λίτρου που αποδίδει 92 άλογα και συνεργάζεται με 5αρι χειροκίνητο σασμάν. Ο βασικός εξοπλισμός διαθέτει air condition, αισθητήρα φωτός, περιοριστή ταχύτητας, σύστημα ενεργής πέδησης και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με μαξιλάρι γονάτων για άνεση.
Κάποιος που θέλει cruise control και έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment θα πρέπει να επιλέξει την αμέσως επόμενη έκδοση, Acenta, με τιμή 15.590 ευρώ, ενώ για σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας με παρέμβαση θα πρέπει να πάτε στην ανώτατη, Techna, που κοστίζει 18.590 ευρώ, που είναι φουλ εξοπλισμένη.

Το Seat Ibiza έχει τη χαμηλότερη τιμή από τα 3 μοντέλα, και κοστίζει 14.890 ευρώ στη βασική έκδοση Reference, με κινητήρα 1 λίτρου απόδοσης 80 ίππων. Και σε αυτή την περίπτωση το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 5 σχέσεων, ενώ στον εξοπλισμό βρίσκουμε air condition, αισθητήρα φωτός, φώτα LED εμπρός-πίσω, περιοριστή ταχύτητας και ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών.
Στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνεται σύστημα διατήρησης λωρίδας και σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης εμπρός με προστασία πεζών. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε