Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai I20 VS Opel Corsa VS Seat Ibiza Συγκριτικό
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai I20 VS Opel Corsa VS Seat Ibiza Συγκριτικό

Hyundai i20 VS Opel Corsa VS Seat Ibiza: Ευρωπαϊκό ή Κορεάτικο;

Διαβάστηκε από 17994 αναγνώστες - 11/4/2023

Συγκρίνουμε το Hyundai i20 με το Opel Corsa και το Seat Ibiza, και παράλληλα βαθμολογούμε τα 3 μικρά στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό, στην τιμή και στις εγγυήσεις.

Συγκρίνουμε το Hyundai i20 με το Opel Corsa και το Seat Ibiza

Το Hyundai i20, το Opel Corsa και το Seat Ibiza είναι 3 μικρά τα οποία έχουν κατακλύσει τους ελληνικούς δρόμους. Ποιο είναι καλύτερο όμως;
Για να το διαπιστώσουμε, συγκρίνουμε τον Κορεάτη με τους 2 Ευρωπαίους και παράλληλα τους βαθμολογούμε. Η αξιολόγηση του Hyundai i20, του Opel Corsa και του Seat Ibiza θα γίνει με κριτήρια την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τις επιδόσεις, τις εγγυήσεις, τον εξοπλισμό και την τιμή, δείχνοντας μας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο ποιος είναι ο νικητής του συγκεκριμένου συγκριτικού, αλλά και το πόσο ανταγωνιστικά είναι αυτά τα μοντέλα αναλογικά με την υπόλοιπη κατηγορία.

Επιλέξαμε βενζινοκίνητες εκδόσεις με παρόμοια ιπποδύναμη και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Hyundai i20 αποδίδει 100 άλογα από ένα χιλιάρι turbo μοτέρ και κοστίζει 18.090 ευρώ. Το Seat Ibiza διαθέτει κινητήρα 1 λίτρου με ισχύ 110 ίππους και έχει τιμή 19.190 ευρώ. Το Opel Corsa «φοράει» τον κινητήρα 1,2 λίτρων με ιπποδύναμη 100 άλογα και έχει τιμή 21.400 ευρώ.

Ας δούμε με μια ματιά την έκβαση του συγκριτικού!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε