Καλή συναρμογή του ταμπλό με το Navi να είναι αρκετά χαμηλά τοποθετημένο. Καλή θέση οδήγησης με πιο άνετη πίσω σειρά καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 577 λτ.

Όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό. Οι επιβάτες των πίσω θέσεων κάθονται άνετα μεν αλλά η κλίση της πλάτης τους καθίσματος είναι σχεδόν κάθετη. Ο χώρος αποσκευών θα χωρέσει 460 λτ. ενώ με την αναδίπλωση φτάνει τα 1336λτ.

Μικρά SUV για μεγάλη απόλαυση!

Διαβάστηκε από 2870 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2018

Με μήκος στα 4,4μ, δεν τα λές κτηνώδη SUV αλλά κάτω από τα καπό τους φορούν κινητήρες 250 ίππων και είναι φυσικά τετρακίνητα αλλά και αυτόματα.

 
   
Το βρετανικό αυτοκίνητο που θα μπορούσε άνετα να είναι το αυτοκίνητο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Σουηδικό μοντέλο που υπόσχεται κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε κάθε τερέν. Ποίο όμως τα καταφέρνει καλύτερα;

Όταν γνωρίζεις ότι θα δοκιμάσεις κάποιο αυτοκίνητο με βαρύ όνομα, τότε οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες, πόσο μάλλον όταν το αυτοκίνητο αυτό ανήκει στην premium κατηγορία και απευθύνεται σε ευγενείς και πρίγκιπες. Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν τα 2 «μικρά» SUVείναι αντάξια των ονομάτων τους και φέρουν όλο το DNA και την δόξα των με μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών που τα παράγουν.

Δεν χρειάζεται να είστε φανς των SUV για να σας κερδίσουν αυτά τα 2 εκλεπτυσμένα αυτοκίνητα. Είναι τόσο όμορφα και φαίνονται ποιοτικά που σε κερδίζουν με την πρώτη. Με μήκος κοντά στα 4.4μ διαθέτουν αμφότερα μικρούς προβόλους, χαμηλό ρύγχος αλλά έντονη SUV αίσθηση.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
   

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Ροη Ειδησεων