ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ: VW T-Roc VS Mazda CX3 VS Opel Crossland X VS Seat Arona VS Kia Stonic

Διαβάστηκε από 98039 αναγνώστες - 31/8/2019

5 κορυφαία μικρά SUV, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τα αναλύουμε, σπιθαμή προς σπιθαμή.. Ποιο επικρατεί στην τελική μάχη?

 
 
Η επέλαση των μικρών ή άλλως η νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία των SUV. Ξεχάστε τα μεγάλα, ογκώδη, ενίοτε ράθυμα και χωρίς σχεδιαστικές καινοτομίες SUV. Ξεχάστε βεβαίως και την τετρακίνηση, καθώς η νέα τάση επιτάσσει μικρά, προσθιοκίνητα, ευέλικτα οικονομικά και κομψά SUV, όπως αυτά για τα οποία γίνεται αναφορά πιο κάτω.

Κάποτε τα SUV αποτελούσαν την επιτομή της επιβλητικότητας, του status, ενίοτε και της πολυτέλειας, τα πράγματα άλλαξαν όμως πια και οι καιροί επιτάσσουν οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις, εξαιρετικούς χώρους, ελκυστική σχεδίαση και καλή οδική συμπεριφορά.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μικρά SUV συνεχώς να αυξάνονται και να εδραιώνονται στην Παγκόσμια αγορά. Εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο πέντε από τις πιο φρέσκιες προτάσεις της κατηγορίας, ήτοι τα Kia Stonic, Mazda CX-3, Opel Crossland X, Seat Arona και VW T-Roc και σας τις παρουσιάζουμε με τα προτερήματα, τα ελαττώματά τους και τις βαθμολογίες τους.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ