Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρομεσαίο Συγκριτικό: Civic VS Golf VS Ceed VS Astra VS Megane

Διαβάστηκε από 73617 αναγνώστες - 21/8/2019

Mega συγκριτικό, με ανταγωνιστές τους Θρύλους της compact κατηγορίας, χρίζει νέο Βασιλιά στον θρόνο. Ceed, Astra, Civic, Megane και Golf είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας και αυτό, το πιο δυνατό συγκριτικό τους.

Οι Κορεάτες γίνονται ολοένα και καλύτεροι σε κάθε γενιά. Έτσι συμβαίνει εδώ και χρόνια κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, όταν συμμετέχουν η Hyundai και η Kia. Ακούγεται σαν μια κλισέ φράση, αλλά είναι η αλήθεια σύμφωνα με τα γεγονότα. Στην πρώτη διαδρομή μας άρεσε το Kia Ceed, και τώρα πρέπει να σταθεί απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.



Με το VW Golf αρχικά, ως το βαρόμετρο της κατηγορίας, αλλά και εναντίον του Honda Civic, του Opel Astra και του Renault Mégane, όλα με μικρό κινητήρα βενζίνη στους 130 ίππους. Μετά από διεξοδική έρευνα στο αρχείο μας, διαπιστώσαμε ότι το Golf έχει χάσει, έστω και διακεκομμένα, σε ορισμένα συγκριτικά. Σπάνια, αλλά έγινε το 2002 κατά του Renault Mégane και το 2007 κατά του Toyota Auris Diesel. Αλλά αυτό συνέβη τότε, όταν τα νέα Mégane και Auris οδηγούσαν ώς τα καλύτερα, την κορυφή των εξελίξεων. Διαφορετικά, το Golf έχει κερδίσει πάντα, ενάντια σε  όλα και σε όλους. Αλλά, από την άλλη υπάρχει μια αβεβαιότητα, αφού κάθε σειρά έχει ένα τέλος. Και οι Κορεάτες, όπως αναφέρθηκε, είναι πάντα βελτιωμένοι και καλύτεροι.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις