Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Astra vs KIA Ceed vs Ford Focus Active vs Renault Megane

Διαβάστηκε από 116982 αναγνώστες - 6/1/2020

Με 3 κυλίνδρους στην πρώτη θέση? Το Astra, από το facelift και μετά, διατίθεται μόνο με τον νέο 3κύλινδρο κινητήρα. Μπορεί το μικρομεσαίο Opel να τα βγάλει πέρα με τον ανταγωνισμό? Η συναρπαστική τετραπλή μάχη φέρνει την Opel εναντίον των KIA, Ford και Renault.

Απλώς μην καταλάβετε τίποτε λάθος... Το φορτίο προωθείται, τα αυτοκίνητα είναι καλά, όπως και οι αριθμοί. Όχι, όμως, τι εκπέμπεται από την πίσω πλευρά... Η κατανάλωση είναι πολύ υψηλή, για τον ίδιο λόγο και οι εκπομπές CO2. Ωστόσο, εμείς ξέρουμε ήδη το εξής. Τη νέα χρονιά (2020) οι Γερμανοί απειλούνται με νέους φόρους! Έτσι, η Opel προχώρησε σε μία κίνηση… tabula rasa.



Η γκάμα του Astra αποτελείται πλέον μόνο από τρικύλινδρες εκδόσεις, που είναι πιο οικονομικές σε κατανάλωση. Πραγματικά; Ναι! Πριν από ένα χρόνο είχαμε δοκιμάσει ένα Astra 1.4 Turbo με 125 PS, τετρακύλινδρο βενζίνης. Η κατανάλωση της δοκιμής μας: 7,4 λίτρα. Αντιθέτως, ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας των 1,2 λίτρων έχει 5 PS περισσότερα και καταναλώνει 1 λίτρο λιγότερο.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις