Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποια είναι τα 10 Μακροβιότερα αυτοκίνητα σε όλο τον πλανήτη?

Διαβάστηκε από 9410 αναγνώστες - 1/7/2020

Κι όμως, υπάρχει αυτοκίνητο που εδώ και 83 χρόνια δεν έχει σταματήσει η παραγωγή του. Ποιο είναι; Δείτε αυτό και τα υπόλοιπα 9 μακροβιότερα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης στην λίστα που ακολουθεί.

10η θέση: Toyota Corolla, 50 χρόνια

Το παγκόσμιο best seller με σχεδόν 45.000.000 πωλήσεις είναι το δέκατο μοντέλο της λίστας μας ,καθώς βρίσκεται στην παραγωγή 50 συνεχή χρόνια. Από το 1966 που μας πρωτοσυστήθηκε, έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, όμως έχει διατηρήσει την φιλοσοφία, τον χαρακτήρα και φυσικά το όνομα του. Αυτή τη στιγμή αποτελεί το 10ο μακροβιότερο αυτοκίνητο στην παραγωγή της αυτοκίνησης και το πρώτο σε πωλήσεις.

9η θέση: Ford Mustang, 52 χρόνια

Το μοντέλο – συνώνυμο της αμερικανικής muscle car φιλοσοφίας έχει μία τεράστια ιστορία που αγγίζει τα 52 χρόνια. Αποτελεί το best seller μοντέλο των Η.Π.Α. ενώ τα τελευταία χρόνια αρχίζει να κατακτά και την Ευρώπη, όντας ένα αμάξι σύμβολο των επιδόσεων. Οι πωλήσεις του τα τελευταία χρόνια έχουν μόνιμα ανοδική πορεία, ενώ η εταιρία ήδη παρουσίασε και την ηλεκτροκίνητη εκδοχή του, δείχνοντας πως δεν θα σταματήσει ποτέ να επενδύει στο συγκεκριμένο μοντέλο.

8η θέση: Porsche 911, 53 χρόνια

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της premium εταιρίας. Το όνειρο των απανταχού φίλων της αυτοκίνησης, ξεκίνησε την παραγωγή του μακρινό 1963 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να δέχεται νέες τεχνολογίες και στιλιστικές αλλαγές, διατηρώντας όμως πάντα την αρχική του φιλοσοφία. Όλα δείχνουν πως θα είναι κοντά μας για πολλές δεκαετίες ακόμα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις