Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Η υβριδική τεχνολογία της Suzuki υπερτερεί από τον θερμικό ανταγωνισμό

    Διαβάστηκε από 29110 αναγνώστες - 18/11/2019

    Τα μοντέλα IGNIS Hybrid και SWIFT Hybrid, δεν ανταγωνίζονται μόνο τα υβριδικά αυτοκίνητα του ανταγωνισμού. Αντιθέτως συγκρίνονται ευθέως με όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα όλων των τύπων - βενζίνη, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υγραέριο και υβριδικά - στις αντίστοιχες κατηγορίες, καθώς τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας υπερτερούν.

    Suzuki Hybrid εναντίον βενζινοκίνητου ανταγωνισμού:
    Τα υβριδικά μοντέλα της Suzuki διατηρούν εφάμιλλο κόστος απόκτησης και χρήσης με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μοντέλα της κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα δεν απαιτούν καμία ξεχωριστή ή πολυδάπανη συντήρηση. Η ικανότητα τους να πετυχαίνουν χαμηλότερες καταναλώσεις αποδίδει άμεσο κέρδος στον ιδιοκτήτη, ενώ το χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα σε εκπομπές διοξειδίου, εξασφαλίζει μικρότερα Τέλη. Όπως είναι ξεκάθαρο, ένα τέτοιο πακέτο διατηρεί σε πολύ υψηλά επίπεδα την αξία του, με αποτέλεσμα ακόμα και σε περίπτωση πώλησης, να επιφέρει ξανά κέρδος στον αρχικό του ιδιοκτήτη.

    Suzuki Hybrid εναντίον πετρελαιοκίνητου ανταγωνισμού:
    Σε αυτή την σύγκριση καυσίμων, η ζυγαριά γέρνει ακόμα περισσότερο υπέρ της υβριδικής τεχνολογίας καθώς όντας πιο «καθαρή» για το περιβάλλον και με ακόμα χαμηλότερες τεχνολογίες, θέτει το diesel εκτός παιχνιδιού. Χαμηλότερο κόστος αγοράς και συντήρησης, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά και καλύτερη μεταπωλητική αξία είναι χαρακτηριστικά όλων των Suzuki Hybrid μοντέλων.