Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Το μοναδικό φαινόμενο που ονομάζεται Ignis και το fun to drive Swift

    Διαβάστηκε από 29122 αναγνώστες - 18/11/2019

    Την καλύτερη διαφήμιση για την υβριδική τεχνολογία της Suzuki φέρνει στην ζωή το απόλυτα πετυχημένο νέο Ignis, το οποίο αποδεικνύει όλα τα παραπάνω. Έχοντας την υβριδική τεχνολογία διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του, παραμένει το πιο οικονομικό στην αγορά με τιμή απόκτησης στα 12.190, την ώρα που πετυχαίνει και την μικρότερη κατανάλωση στα 4.3λτ./100χλμ.

    Το Ignis αποτελεί το μοναδικό υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία του που διαθέτει και 4κίνητη έκδοση, ενώ φέρνει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και τον πλουσιότερο εξοπλισμό. Το μοναδικά value for money πακέτο ολοκληρώνει η 7ετής εγγύηση που το συνοδεύει, η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδειξη για την αξιοπιστία της εταιρίας στην συγκεκριμένη τεχνολογία.



    Με τα ίδια χαρακτηριστικά έρχεται και το Suzuki Swift, το οποίο καταφέρνει να ρίξει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση, αγγίζοντας το εντυπωσιακά χαμηλό 4.1λτ./100χλμ. Η τιμή του ξεκινά από 12.290 ευρώ, για ένα μοντέλο που εξυμνεί την οδηγική απόλαυση, προσφέροντας ένα νεανικό πακέτο για όλους. Έχοντας ήδη εξοπλιστεί με όλες τις τεχνολογίες του μέλλοντος, είναι φανερό πως η μεταπωλητική του αξία θα παραμείνει σε απείρως συμφέρουσες για τον ιδιοκτήτη τιμές.


    Σύμφωνα με τους υπευθύνους, στις αρχές του νέου έτους θα κάνει την εμφάνιση της η υβριδική εκδοχή του Swift Sport, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν τα Vitara και S-Cross. Μάλιστα υπάρχουν και σκέψεις να καταργηθούν οι καθαρόαιμοι θερμικοί κινητήρες και η γκάμα των μοντέλων να απαρτίζεται από hybrid και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.


    H Suzuki έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην απροβλημάτιστη λειτουργία των μοντέλων της, συνοδεύει κάθε ένα από αυτά με 7ετή εγγύηση καλής λειτουργίας ή 140.000χλμ. για τα μηχανικά / ηλεκτρικά μέρη και 12ετή εγγύηση για το αμάξωμα.