Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο πλανητάρχης τι προτίμησε?

30/3/2020

Κανένα όριο δεν μπαίνει στις παραγγελίες και τις απαιτήσεις των ηγετών, για αυτό και πολλές φορές τα αυτοκίνητα χρειάζονται μέχρι και 1 έτος για να ετοιμαστούν πλήρως και να περάσουν όλα τα τεστ ασφαλείας.


Πρωθυπουργός της Αυστραλίας: Θωρακισμένη BMW 7 series

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας το 2014 επέλεξε να μετακινείται με την καινούργια 7άρα BMW την οποία… ενίσχυσε λιγάκι. Το αυτοκίνητο κόστους 500.000 ευρώ διαθέτει αλεξίσφαιρα τζάμια και πόρτες, ενισχυμένο πάτωμα από ατσάλι, προστατευμένο από έκρηξη ντεπόζιτο βενζίνης, αεροστεγή καμπίνα με πρόσβαση καθαρού αέρα για έως και 2 ώρες και φυσικά λάστιχα που δεν τρυπάνε. Το κόστος πάνω από 500.000 ευρώ για ένα 3λιτρο σύνολο απόδοσης 315 ίππων. Να σημειώσουμε πως ολόκληρη η πομπή απαρτίζεται από BMW 7 Series συνολικής αξίας, 6.3 εκ. ευρώ.

Πρόεδρος της Ινδίας: Mercedes Mayback S600 Pullman Guard



Ο πρόεδρος της Ινδίας πραγματικά τα ζήτησε και τα πήρε όλα. Το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στο όνομα του είναι μία Mercedes Mayback S600 Pullman Guard αξίας 1.5 εκ. ευρώ. Το συγκεκριμένο σύνολο εξοπλίζεται με κινητήρα V12 6.000 κ.εκ. και ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό ασφαλείας του ο οποίος μεταξύ άλλων διαθέτει: Προστασία από επίθεση με χημικά η αέρια, πρόσβαση σε καθαρό αέρα για αρκετές ώρες, τεχνολογίας νυχτερινής όρασης, και θωράκιση ανώτατου επιπέδου που αντέχει μέχρι και χειροβομβίδες.

Πρωθυπουργός της Αγγλίας: Jaguar XJ Sentinel

Η Τερέζα Μέι είναι το πρόσωπο της Μεγάλης Βρετανίας τους τελευταίους μήνες, ελέω Brexit. Κάθε μετακίνηση της είναι είδηση, πόσο μάλλον όταν γίνεται με μια Jaguar XJ Sentinel θωρακισμένη και ειδική παραγγελία κόστους 300.000 ευρώ. Ο V8 κινητήρας 5.000 κ.εκ. αποδίδει 503 ίππους και κινεί το βάρους 3+ τόνων αυτοκίνητο με ιδιαίτερη άνεση. Μπροστά από το αυτοκίνητο της πρωθυπουργού πάντα υπάρχουν δύο Land Rover και πίσω του άλλα δύο Range Rover. Η παραγγελία του αυτοκινήτου ήταν ξεκάθαρη, να μην μπορεί να το καταστρέψει τίποτα. Έτσι λοιπόν η θωρακισμένη Jaguar αντέχει κάθε λογής επίθεση, διαθέτει ειδικό πάτωμα για πιθανές δολιοφθορές από κάτω, έχει ολόκληρη επίστρωση Kevlar ενώ μπορεί να εκσφενδονίζει και δακρυγόνα σε μεγάλη απόσταση. Τέλος, σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό υπάρχουν κρυμμένα όπλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ο 007.

Πλανητάρχης: Limo One γνωστή και ως The Beast

\Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Ο εκκεντρικός πλανητάρχης δεν θα μπορούσε να μην έχει τα προσωπικά του γούστα περασμένα και στο αυτοκίνητο που του αναλογεί. Η Limo One ή αλλιώς «Το κτήνος» κοστίζει 1.5 εκ. ευρώ και μάλλον τα αξίζει. Εκτός από το γεγονός πως είναι 6.600 κ.εκ. V8 ο κινητήρας που το κινεί, το βάρος του ξεπερνά τους 8 τόνους και είναι βασισμένη στο σκαρί της Chevrolet. Ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει κυρίως είναι η λίστα με τα εξτρά ασφαλείας που είναι πραγματικά ατέλειωτη, για αυτό και θα σας αναφέρουμε τα κυριότερα. Ο πλανητάρχης λοιπόν κινείται με ένα αυτοκίνητο τα λάστιχα του οποίου δεν γίνεται να τρυπήσουν, ολόκληρο το αμάξωμα αλλά και τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα, η καμπίνα κλείνει αεροστεγώς και διαθέτει προσωπική παροχή οξυγόνου, μπορεί να εκσφενδονίσει χειροβομβίδες καπνού, ενώ διαθέτει μέχρι και πλήρη νυχτερινή όραση. Ναι, εάν ταξιδεύει βράδυ, μέσα από τα τζάμια τα βλέπει όλα μέρα, γιατί έτσι επιθυμεί.
 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement