Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Οχήματα – κτήνη, έτοιμα για την αποκάλυψη

22/9/2020

Δείτε μερικά οχήματα που πραγματικά ακόμα και αν ο πολιτισμός μας σχεδόν εξαλειφτεί, αυτά θα είναι λειτουργικά και έτοιμα να σε προστατέψουν. Τρομερές κατασκευές που πάνε παντού, έχουν αποθέματα παντώς είδους και φυσικά κοστίζουν μία περιουσία.

Mercedes G63 AMG 6X6
 
Για όσους αναζητούν όχι την απλή επιβίωση, αλλά την πολυτελή επιβίωση. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes έιναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όλα τα αποκαλυπτικά σκηνικά, με απόλυτο στυλ. Κάτω από το καπό του διαθέτει έναν 5.500 κ.εκ. κινητήρα απόδοσης 540 ίππων με διπλό τούρμπο. Το αυτόματο κιβώτιο δίνει την κίνηση όπως βλέπετε και στους 6 τροχούς, για να μην κολλήσει σε κανένα έδαφος. Στο εσωτερικό όλα είναι ποιοτικά, πλήρως hi-tech και με ιδιαίτερες ανέσεις, όπως ακριβώς σε μία G-Class.
 
Earthroamer XV HD


 
Μπορεί το συγκεκριμένο όχημα να θυμίζει ένα τροχόσπιτο, όμως πραγματικά είναι έτοιμο να διαχειριστεί και τις πιο ακραίες καταστάσεις. Κινείται από έναν V8 κινητήρα 6.7 λτ., αποδίδει 330 άλογα με 535 Nm ροπής και έχει μία τρομερά ικανή 4κίνηση για όλα τα τερέν. Η οροφή του είναι από ηλιακά πάνελ που καταφέρνει να αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες ενέργειας (2100 watt), διαθέτει ένα ντεπόζιτο που σχεδόν φτάνει τα 180λτ., ενώ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500λτ. νερό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξανασυναντήσεις μία όαση. Επειδή ακριβώς είναι ένα κινούμενο οχυρό, κοστίζει 1.500.000 δολάρια και απαιτεί μία μικρή προκαταβολή των 375.000δολ.
 
Local Motors Rally Fighter

 
Ο απόλυτος συνδυασμός αντοχής και επιδόσεων. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και χρησιμοποιεί έναν V8 κινητήρα 6.2λτ. απόδοσης 430 ίππων, την ώρα που έχει ιδιαίτερα χαμηλό βάρος, για να μπορεί να είναι τρομερά ευκίνητο. Από την άλλη, το εσωτερικό του είναι δεμένο με σίδερα για να μην πάθει το παραμικρό ακόμα και σε αναποδογύρισμα, με το κόστος του να φτάνει τα 100.000δολάρια. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι νόμιμο και street legal σε 50 πολιτείες της Αμερικής.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις