Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Και για νερό και για στεριά

22/9/2020

Hummer H1 

 
Στα μέσα της δεκαετίας του 80, ο στρατός των Η.Π.Α. δημιούργησε το γνωστό μας Humvee. Ένα μικρό θηρίο το οποίο είχε τρομερά μεγάλο βάρος, μπορούσε να κινηθεί σε όλα τα εδάφη και να βγει ανεπηρέαστο ακόμα και από νάρκες. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και θωράκιση, έκανε τον κόσμο σχεδόν να απαιτήσει ένα αντίστοιχο με άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους. Και έτσι έγινε λοιπόν το 1992, όταν και πλημμύρισε τις αντιπροσωπείες. Πιστό αντίγραφο του στρατιωτικού με V8 κινητήρα και 165 ίππους, με μόνες διαφορές στον εξοπλισμό άνεσης του εσωτερικού. 
 
 
Dodge Durango SRT

 
Εάν χρειάζεστε μεγάλους χώρους, έναν ετοιμοπόλεμο κινητήρα, τεχνολογία αιχμής αλλά και εκτόπισμα, υπάρχει το Dodge Durango SRT.  Με κινητήρα Hemi 6.4λτ. Απόδοσης 475 ίππων, είναι σε θέση να κάνει το 0-100 σε 4.4 δευτ. και να σας βγάλει από πολύ δύσκολες καταστάσεις, Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 7 επιβάτες με ειδικές ανέσεις για κάθε έναν από αυτούς.
 
 
Legacy Power Wagon

 
Το συγκεκριμένο θηρίο, έχει βασιστεί πάνω στο θρυλικό Dodge Power Wagon, κρατώντας σε γενικές γραμμές την κλασικη σχεδίαση, προσθέτοντας όμως πολλές πινελιές που θα σας βοηθήσουν σε μεταποκαλυτπικά σκηνικά. Διατηρεί τεράστια απόσταση από το έδαφος, και μπορεί να εξοπλιστεί τόσο με V8 κινητήρα 6.2λτ. απόδοσης  430 ίππων όσο και με V8 diesel. Εξοπλισμένο με αερανάρτηση είναι έτοιμο να σας κρατήσει ασφαλείς αλλά και άνετους. Η τιμή του ξεκινά από τα 200.000 δολάρια και μπορεί να παραγγελθεί τόσο όσο μονοκάμπινο όσο και διπλοκάμπινο. 
 
Amphicar Model 770

 
Ένα αμφίβιο όχημα που κινείται με την ίδια ευκολία τόσο στον δρόμο όσο και στο νερό. Το Amphicar Model 770 εχει πουλήσει πάνω από 3.500 κομμάτια στις Η.Π.Α. ενώ κινείται από έναν 1.200άρη κινητήρα ο οποίος δίνει ενέργεια είτε στους πίσω 2 τροχούς, είτε στην προπέλα. Στην στεριά μπορεί να ξεπεράσει τα 120χλμ. σε ταχύτητα, ενώ στην θάλλασα φτάνει τους 7 κόμβους. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει