Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσιτό σύστημα ψυχαγωγίας

12/7/2018

Οι στιγμές στο αυτοκίνητό σας χρειάζονται και την κατάλληλη ψυχαγωγία και θα τη βρείτε με τις κατάλληλες επιλογές.

Η Intersys φέρνει στο αμάξι σας μια νέα ηχητική εμπειρία μέσα από το νέο Pioneer MVH-A200VBT.

Απολαύστε όλο το αγαπημένο σας υλικό στη μεγάλη οθόνη αφής 6,2", στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Πάρτε την ψηφιακή συλλογή σας με μουσική και βίντεο μαζί σας στον δρόμο. Το Pioneer MVH-A200VBT μπορεί να αναπαράγει ήχο/βίντεο από σχεδόν οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή.

Επιπλέον, αυτός ο σταθμός ψηφιακών μέσων AV για το αυτοκίνητο υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντας streaming μουσικής ή τηλεφωνική επικοινωνία με ανοικτή συνομιλία μέσω ασύρματης σύνδεσης.

Τέλος, το Pioneer MVH-A200VBT, εν αντιθέσει με το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει 3 εξόδους προενίσχυσης RCA και πλήκτρα με χρωματισμό RGB (210.000 χρώματα).

Αναπαραγωγή από USB

Συνδέστε ένα stick μνήμης USB στη θύρα USB και αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και βίντεο. Αυτό το σύστημα AV για το αυτοκίνητο υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες μορφές ήχου, καθώς και αρχεία βίντεο MPEG-4.

Μεγάλη οθόνη αφής 6,2"

Απολαύστε όλο το ψυχαγωγικό υλικό σας σε μια μεγάλη, οθόνη αφής 6,2" εξαιρετικής ευκρίνειας (clear type). Επιπλέον, το κορυφαίων προδιαγραφών περιβάλλον χειρισμού του συστήματος εγγυάται εύκολη λειτουργία κατά την οδήγηση.

Streaming μέσω Bluetooth

Αυτό το σύστημα πολυμέσων για το αυτοκίνητο υποστηρίζει τηλεφωνική επικοινωνία με ανοικτή συνομιλία και streaming ήχου μέσω Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακούτε μουσική ή να κάνετε τηλεφωνήματα χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από τον δρόμο.

Αμεσος έλεγχος

Ελέγξτε το iPod/iPhone σας απευθείας από το ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Απολαύστε τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη σας με ανώτερη ποιότητα ήχου, ενώ φορτίζετε την μπαταρία.

Επισκεφτείτε το www.intersys.gr και εξερευνήστε έναν κόσμο τεχνολογίας που αξίζει την προσοχή σας. Προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για πολλαπλές επιλογές που θα δικαιώσουν τις προσδοκίες σας.

INTERSYS A.E. 

Θέση Ντοροβάτεζα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας - Αττική, 190 03
www.intersys.gr  ○  www.opshop.gr  ○  www.intersysinsider.gr
Τηλ. (+30) 210 9554 355
[email protected]

Βρείτε περισσότερες επιλογές pioneer στο https://www.pioneer-car.eu/gr/gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις