Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πιο WTF ρεκόρ γύρω από το αυτοκίνητο

18/9/2020

Ποιο αυτοκίνητο που είναι σε λειτουργία έχει διανύσει πάνω από 5εκ. χλμ; Πόσα deadlifts μίας Corolla είναι το παγκόσμιο ρεκόρ και άλλα 7 απίστευτα καταγεγραμμένα ρεκόρ που θα σας κάνουν να απορήσετε… γιατί;

Αυτοκίνητο 160 κιλών ισορροπημένο πάνω στο κεφάλι
Εντάξει μερικοί έχουν ελεύθερο χρόνο και αποφασίζουν να κάνουν του… κεφαλιού τους. Έτσι και ο John Evans θέλησε να δει εάν μπορεί να ισορροπήσει ένα αυτοκίνητο 160 κιλών επάνω στο κεφάλι του μπροστά στην επιτροπή των ρεκόρ. Και το έκανε πράξη. Ιδού και η φωτογραφία.



678 κλήσεις αξίας 100.000δολαρίων για παράνομο παρκάρισμα σε ένα αυτοκίνητο
Η ιστορία είναι απλή, ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει και ο άντρας δεν είναι ικανοποιημένος από την μάλλον όχι τόσο κοινή απόφαση. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο με τα στοιχεία της πρώην κοπέλας του και να το παρατήσει στο χώρο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Σικάγο. Αποτέλεσμα; 678 κλήσεις συνολικής αξίας 100.000δολλαρίων για την γυναίκα που δεν είχε ιδέα.



3 ώρες και 34 λεπτά κάνοντας τον ίδιο κυκλικό κόμβο γύρω γύρω ασταμάτητα
Πραγματικά είναι ένα ρεκόρ που ο καθένας μπορεί να σπάσει, αλλά γιατί; Ο Oran Sands μάλλον είχε τρομερά πολύ ελεύθερο χρόνο, βρήκε μία καλοστρωμένη κυκλική πλατεία και είπε να τα δώσει όλα. Κατάφερε να το κάνει χωρίς σταματημό για ακριβώς 3 ώρες, 34 λεπτά και 33 δευτ. Εντάξει, καλό είναι αυτά να μην γίνονται.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις