Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν υπάρχει μεράκι

18/9/2020

12 deadlifts μιας Toyota Corolla
Σίγουρα σας έχει τύχει να περνάτε στο δρόμο, να δείτε μία Corolla και να πείτε, πόσα deadlifts να μπορώ να την κάνω άραγε. Όχι; Ούτε μας. Όμως ένας συνάνθρωπος μας ήθελε να το ανακαλύψει και το δοκίμασε. Καθόλου άσχημες οι 12 επαναλήψεις που κατάφερε να πετύχει επίσημα.

5.230.368 χιλιόμετρα με ένα Volvo P1800 του 1966
Κοιτάτε και εσείς το κοντέρ ρου αυτοκινήτου σας και βλέπετε 200.000+ χιλιόμετρα και νιώθετε πως χρειάζεστε καινούργιο; Είστε μια χαρά πιστέψτε μας, και μεγαλύτερη απόδειξη το Volvo P1800 χρονολογίας 1966 του Irvin Gordon, το οποίο λειτουργεί ακόμα περίφημα, παρά τα μόλις 5.230.368 χιλιόμετρα που έχει διανύσει, αποδεικνύοντας τι μπορεί να πετύχει η πολύ καλή και τακτική συντήρηση.


183 παγωμένες γαλοπούλες ντελίβερι με ένα Ford Fusion
Τι καλύτερο από το να θέτεις ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ την ώρα που ταυτόχρονα κάνεις και κάτι καλό για την κοινωνία. Ο Sean Click από τις Η.Π.Α. θέλοντας να κάνει την προσωπική του δωρεά στην τοπική κοινότητα, προσφέρθηκε να αγοράσει 183 κατεψυγμένες γαλοπούλες και να τις μεταφέρει αυτοπροσώπως. Χρειάστηκε μόνο μία διαδρομή με το Ford Fusion του.



Το μακρύτερο αυτοκίνητο στον πλανήτη
Αν και η εικόνα τα λέει όλα, ακούστε και τα νούμερα. 30 μέτρα αυτοκίνητο με 26 ρόδες, σε ένα πλήρως κινούμενο σύνολο. Εντάξει μπορείς να καλέσεις όλη τη γειτονιά σου για μία βόλτα, μέχρι να βρεθεί η πρώτη στροφή. Εκεί μάλλον τελειώνει το πάρτυ και είναι ώρα για όπισθεν.



Τράβηγμα αυτοκινήτου για 68 μέτρα, από τα γένια, ενώ βρίσκεσαι πάνω σε πατίνια
Ναι, είναι όσο περίεργο το διαβάσατε. Ένας τύπος ονόματι Kapil Gehlot αποφάσισε να διαπιστώσει πόσο δυνατή είναι η γενειάδα του όχι έτσι απλά. Αλλά τραβώντας από αυτήν ένα αυτοκίνητο, όσο εκείνος βρίσκεται επάνω σε πατίνια. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ κατάφερε να θεσπίσει ένα ρεκόρ των 68 μέτρων.

 
Επίσκεψη σε 18 ώρες με ένα αμάξι εντός ενός 24ώρου
Είστε φαν των roadtrips; Έχετε στα άμεσα σχέδια σας να διασχίσετε ολόκληρη την Ελλάδα ή ακόμα καλύτερα να επεκταθείτε οδικώς και στις γειτονικές χώρες; Εάν θέλετε να σπάσετε το παγκόσμιο ρεκόρ, οφείλετε να επισκεφθείτε περισσότερες από 18 χώρες εντός ενός 24ώρου, όπως έκανε μία 4μελής παρέα το 2014. Σίγουρα δεν πρόλαβαν να δουν και πολλά από κάθε μια τους, όμως παραμένει ένα ρεκόρ που δεν έχει καταρριφτεί.

¶λμα 40 μέτρα με ένα Ford Crown Victoria
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελούσε για πολλά χρόνια το κλασικό περιπολικό πολλών πολιτειών της Αμερικής. Μία ημέρα λοιπόν ένας ιδιοκτήτης ενός Ford Crown Victoria μάλλον ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος εάν το αυτοκίνητο είναι τόσο καλό όσο λέγανε και αποφάσισε να τολμήσει ένα άλμα 40 μέτρων για να δει εάν το αυτοκίνητο του θα αντέξει. Το έκανε, το αυτοκίνητο δεν διαλύθηκε όπως θα περιμένατε και ουσιαστικά καταγράφηκε ένα ακόμα ρεκόρ χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει